Haberler

Vanlı İş Adamlarından Rektör Battal'a Ziyaret

İstanbul-Van İş Adamları Dostluk Grubu üyeleri Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal'ı makamında ziyaret etti.

İstanbul'da farklı sektörlerde ticaretle uğraşan ve tamamı Vanlı iş adamlarından oluşan grup üyeleri kentte Van Valiliği ardından YYÜ'yü de ziyaret etti.

Gıda, tekstil, nakliyat, inşaat, danışmanlık, hizmet ve medikal sektörlerinde faaliyet yürüten iş adamlarının kurum ziyaretleri gerçekleştirmek üzere Van'a geldiğini söyleyen iş adamı Özcan Önder, rektör Battal ile tanışmak üzere kendisine bir nezaket ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Battal ise gelen iş adamlarıyla önümüzdeki dönemlerde ilde yapacakları muhtemel yatırımlarla ilgili konuştukları belirtti.

Teknokent hakkında iş adamlarına bilgi veren Battal da Vanlı iş adamlarının bu ilgisini çok önemli bulduklarını ifade ederek, "Ziyaret aynı zamanda şunu gösteriyor ki Van gerçek bir cazibe merkezi haline geliyor. Bundan sonraki süreçte de bunu hep birlikte göreceğiz. Üniversite olarak da bizler gereken tüm desteği vereceğiz. Sahip olduğumuz gücü Van için kullanacağız." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Peyami Battal Van Valiliği İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title