Haberler

Van ve Diyarbakır Emniyeti'nde 1000 Polis Tasfiye Edildi

Güncelleme:

El Kaide operasyonlarına katılan Van'da 400, Diyarbakır'da 600 polisin görev yerleri değiştirildi.

Van ve Diyarbakır Emniyeti'nde içlerinde TEM, KOM ve istihbaratçıların da yer aldığı 1000 polis tasfiye edildi.

VAN VE DİYARBAKIR EMNİYETİNDE BÜYÜK TASFİYE

Van Emniyeti'nde El Kaide depremi yaşandı. Operasyonlara katılan 400 polis tasfiye edildi. Gönderilenler arasında başarılı operasyonlara imza atan narkotikçiler de var.

ASIL TASFİYE DİYARBAKIR'DA

Diğer tayin depremi Diyarbakır'da meydana geldi. Göreve geldiği günden itibaren 1400 personelin yerini değiştiren İl Emniyet Müdürü Halis Böğürücü, daha önce tayin ettiği 600 personelin yerini yeniden değiştirdi.

TEM, KOM VE İSTİHBARATA BÜYÜK DARBE

Yapılan tayinlerle TEM, KOM ve İstihbarat şubelerindeki personelin tamamen dağıtıldığı öğrenildi. Son tayinlerle ortalama bir personel son 1 ay içerisinde 3 defa yer değiştirmiş oldu.

AİLELERİNDEN AYRILDILAR

Şehir merkezine uzak ilçelere sürülen polisler, okul sorunu olabileceği kaygısı ile çocuklarını ve eşlerini şehir merkezinde bıraktı. Yeni görev yerlerinde işbaşı yaptılar.

Tayinlerin ardından Halis Böğürücü’nün de izne ayrıldığı öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Diyarbakır Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (38)

sdsdfsdf@sfs.com:

Ülkemizi artık İRAN yönetiyor.

36
22
yanıtYanıtla
Rıza Doğrurizadogru@gmail.com:

El kaide israilin büyük ortadoğu projesi için çıkardığı bir örgüt. Müslümanları birbirine kırdırıp ortadoğuyu savaşmadan teslim alma planı. Bizim ülkemizdende kimlerin destek verdiğini şu saatten itibaren net olarak görüyorum.

42
8
yanıtYanıtla
köylü,yeermanogur@hotmail.de:

biz senin gibi partizanda degiliz cahilde degiliz senin yazdiklarinla yukardaki yazinin ne alakasi var sen yaban ariyorsan akpde cok orda ara millete okyonus ötesi falan yakistirmasi yapma kimin kim oldugunu bilmiyorsun bile.

yanıt0
yanıt0
ahaattalias@gmail.com:

El kaideyi niye seviyorlar anlamıyorum.

26
13
yanıtYanıtla
mehmetsweet_1978@mynet.com:

bunlarda vahhabi olduğu için seviyorlar

yanıt0
yanıt0
isimsizberkaycndn@hotmail.com:

Nedir bu polislerin sucu. İktidar,zihniyet degistikce polisi de pesinden goturuyorlar. Neden polis ozerk bir yapida degil. Bu halde ihanet icerisindeki bir iktidar nasil sorusturulur. Nerde akil insanlar. Nerde vicdan,nerde akil,nerde demokrat gecinenler

21
12
yanıtYanıtla
harekaçı44teylan29@hotmail.com:

Hükümet vatan hainidir bu ülkede polise emir verilir polis bu emri uygular bunu ilköğretim çocuğuna söylesen bilir o operasyonu yöneten müdürler valiler dururken polise bu kin nefret öfke neden hırsızlığını ortaya çıkardı diyemi yazıklar olsun

21
11
yanıtYanıtla
ahmetermanogur@hotmail.de:

bune sacmaliktir yav elkaide gibi bir terör örgütüne operasyon yapan polisler nasil sürgün edilir bu polislerin haklari yokmu dava acamazmi bu kacinci oldu yav akp tasviye edilsin olsun bitsin teröristci zihniyetmi yönetecek bu ülkeyi.

20
10
yanıtYanıtla
ulancewd@yahoo.com:

yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer be.........

15
12
yanıtYanıtla
Polis Memurunmylss@hotmail.com:

Arkadaşlar her habere inanmayın, bu yer değiştirmelerin el kaideyle bi ilgisi yok. Diğer illerde neden değiştirildiyse o yüzden değiştirildi memurların yeri. Konuyu başka mecralara çekmeye çalışıyorlar sadece. Elkaideye hişt dedi pkk ya kışt dedi ülkesini satmadı diye değiştirildi diyecekler tabiki, başka bi yapıya hizmet ettiğimiz için değiştirdiler demeyecekler.

19
7
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title