Haberler

Van: Van'da Bir Hayat Kadını Aıds Şüphesiyle Gözaltına Alındı

Van'da, Fuhuş Yaptığı Gerekçesiyle Gözaltına Alınan Bir Hayat Kadını Önce Serbest Bırakıldı Ardından Aıds Şüphesiyle Tekrar Gözaltına Aldı.

Van'da, fuhuş yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan bir hayat kadını önce serbest bırakıldı ardından AIDS şüphesiyle tekrar gözaltına aldı.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, dün akşam saatlerinde Azeri uyruklu Türk vatandaşı F.Ç. (31) isimli hayat kadınını 2 kişiyle 300 YTL karşılığında fuhuş yapmak amacıyla anlaştığı sırada yakaladı. Emniyet Müdürlüğü'nde sorgusunun ardından Van Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne götürülen kadın sağlık kontrolünden geçirildi, kan örneği alındı. Daha sonra tekrar emniyete getirilen kadın cumhuriyet savcısının talimatıyla serbest bırakıldı. Ancak sabah saatlerinde hastaneye giderek kan tahlil sonucunu alan polisler kadının AIDS'li olduğunu öğrenince tekrar aramaya başladı. Polis, kadını evinde bulamayınca gittikleri bir yakınının evinde yakaladı. Kadına ikinci kez götürüldüğü hastanede yapılan kan testi sonucu Hiv vürüsü taşımadığı yönünde rapor verildi. Polis ekipleri, bu sefer de hem hastaneden alınan kanı hem de yeni alınan kan örneğini alarak üçüncü kez tahlil yaptırmak üzere Van Devlet Hastanesi'ne getirdi.

Van Sağlık Müdürü Yardımcısı Hamit Karataş, Devlet Hastanesi'nde eliza testi yapıldığını ancak bunları kesin sonuç kabul etmediklerini belirtti. Konu ile ilgili kendilerine bir bilgi gelmediğini ifade eden Karataş, bu tür olaylarda alınan kan numunelerini kesin sonuç için Ankara'ya gönderdiklerini ifade etti. Hamit Karataş, yarın kendilerine böyle bir kan örneği gelmesi durumunda da Ankara'ya göndereceklerini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title