Haberler

Van Valiliğinden 'Çatışma' Açıklaması

Van Valiliği, İpekyolu ilçesinde dün gece çıkan çatışmayla ilgili bir açıklama yayınladı.

Van Valiliği, İpekyolu ilçesinde dün gece çıkan çatışmayla ilgili bir açıklama yayınladı.

Valilikten yapılan açıklamada, terör örgütünün faaliyetlerinin deşifresine yönelik yürütülen çalışmaların devamında, 1 Mayıs 2016 günü 155 Polis ihbar hattına gelen bir ihbarı değerlendiren emniyet güçlerinin İpekyolu ilçesi Hacıbekir mahallesi Lalepaşa sokağında bir eve operasyon gerçekleştirdiği belirtilerek "Çıkan çatışmada bir örgüt mensubu uzun namlulu silahıyla birlikte ölü ele geçirilmiş, aynı evde bulunan 5 şahıs da yakalanarak gözaltına alınmıştır" denildi.

Valilik açıklamasında, söz konusu evde yapılan aramada bulunan silah ve mühimmat hakkında şöyle bilgi verildi: "Operasyonda, 1 adet M16 uzun namlulu silah, bu silaha takılı içerisinde 26 fişek bulunan şarjör,

2 el bombası, 1 kütüklük içerisinde 4 şarjör ve bu şarjöre basılı 26 fişek, 1 masa telsizi, 2 akü, 6 adet bantla sarılı pil, 4 cep telefonu, 8 SD hafıza kartı, 1 ses kayıt cihazı, 6 bin 500 Amerikan Doları ile çok sayıda örgütsel doküman ve malzeme ele geçirilmiştir. Olayla ilgili tahkikat sürdürülmekte olup, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, mevcut huzur ve güven ortamının devam ettirilmesi, devletimizin ve milletimizin terör tehdidi ve saldırılardan korunması için her türlü tedbir valiliğimizce alınmaktadır." - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Van Valiliği İpekyolu 1 Mayıs Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title