Haberler

Van Persıe Yedek Kulübesine Mahkum

Fenerbahçe, ligin 7. haftasında sahasında Akhisar Belediyespor ile karşılaşıyor.

Fenerbahçe, ligin 7. haftasında sahasında Akhisar Belediyespor ile karşılaşıyor. Sarı-lacivertlilerin yıldız ismi Van Persie, maça yedek kulübesinde başlayacak.

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında sarı-lacivertliler, Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda Akhisar Belediyespor ile karşılaşıyor. Saat 20.00'da başlayacak olan müsabakayı Serkan Çınar yönetecek. Ligde geçtiğimiz hafta derbi mücadelesinde Beşiktaş'a 3-2 mağlup olan Fenerbahçe, taraftarı önünde karşılaşacağı Manisa ekibine karşı sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıkacak.

VAN PERSIE SON 3 HAFTADIR YEDEK BAŞLIYOR

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin van Persie, ligde son 3 haftadır karşılaşmalara yedek kulübesinde başlıyor. Süper Lig'in 2'nci, 3'üncü ve 4'üncü haftalarında sahaya ilk 11'de çıkan yıldız isim, 5'inci haftada oynanan Bursaspor ve 6'ncı hafta mücadelesindeki Beşiktaş derbisinde maça yedek kulübesinde başlamıştı. Golcü oyuncu, teknik direktör Vitor Pereira tarafından Akhisar Belediyespor mücadelesinde de yedek kulübesine alındı. Persie, sadece ligin 3. haftasında oynanan Antalyaspor mücadelesinde 90 dakika sahada kaldı. Yıldız isim, ligde oynanan son iki karşılaşmada gol atmayı başardı.

ALPER POTUK İLK KEZ

Fenerbahçe'nin genç orta saha oyuncusu Alper Potuk, ligde bu sezon ilk kez ilk 11'de sahaya çıkıyor. Geride kalan 6 mücadelenin 4'ünde 106 dakika sahada kalan Potuk, Akhisar Belediyespor mücadelesine ilk 11'de başlayacak. Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, genç yıldız Ozan Tufan'ı ise yedekler arasına aldı.

NANI'DEN 5 GOLE KATKI

Sarı-lacivertlilerin Portekizli yıldızı Nani, 6 haftalık periyotta 3 gol, 2 asistlik performans sergileyerek, Fenerbahçe'nin en skorer ismi olmayı başardı. Yıldız isim, toplam da 5 golün altına imzasını atarken, Hollandalı golcü Robin van Persie de 3 gol, 1 asistlik katkı sağladı. Öte yandan karşılaşma öncesi sarı-lacivertli taraftarlar Nani'ye çiçek verdi.

AKHİSAR BELEDİYESPOR'DAN 6 MAÇTA 9 PUAN

Teknik direktör Cihat Arslan'ın ekibi Akhisar Belediyespor, geride kalan haftalar da 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde ederek 9 puan topladı. Rakip fileleri 6 kez havalandıran Manisa ekibi, kalesinde ise 5 gol gördü.

AKHİSAR'IN EN GOLCÜSÜ HUGO RODALLEGA

Konuk ekip Akhisar Belediyespor'da ise Kolombiyalı forvet oyuncusu Hugo Rodallega Martinez, geride kalan 6 haftada rakip fileleri 3 kez havalandırmayı başardı. Son 5 karşılaşmada 90 dakika sahada kalan Martinez, geçtiğimiz hafta oynanan ve Manisa ekibinin 1-0 üstünlüğü ile sonuçlanan Gençlerbirliği maçında takımına 3 puanı getiren golü kaydeden isim olmuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Akhisar Belediyespor Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title