Haberler

    Van Persie Transfer Peşinde! Adres Çin

    Teknik direktör Dick Advocaat tarafından Gaziantepspor karşılaşmasının kadrosuna alınmayan Robin van Persie'nin, son anda Çin'in kapısından döndüğü öğrenildi.

    Teknik direktör Dick Advocaat tarafından Gaziantepspor karşılaşmasının kadrosuna alınmayan Robin van Persie'nin, son anda Çin'in kapısından döndüğü öğrenildi. Van Persie'nin formsuzluğu sebebiyle kadroya alınmadığı konuşulsa da, gerçeğin farklı olduğu iddia ediliyor. Önceki gün Hollandalı yıldızın menacerinin, son dönemde yıldız isimleri kadrosuna katan Uzak Doğu ülkesinin önemli takımlarından Tianjin Quanjian ile masaya oturduğu bildirildi. Görüşmede menacerin, van Persie için yıllık 10 milyon Euro artı 3 milyon Euro da bonus olarak toplamda senelik 13 milyon Euro (49.537.800 TL) istediği belirtildi. Sıkı pazarlık sonucunda van Persie cephesinin isteklerinde geri adım atmadığı ve Tianjin'in de rakamı çok bulduğu için bu transferden vazgeçtiği bilgisine ulaşıldı.



    Aubameyang'ı da istemişlerdi



    Daha önce Borussia Dortmund'dan Pierre-Emerick Aubameyang'ı isteyen ancak alamayan teknik direktör Fabio Cannavaro'nun takımının, Fenerbahçe'nin yıldızını alamayınca şu an için transferde vazgeçtiği ifade edildi. Bu transfer döneminde Zenit'ten Axel Witsel'i 20 milyon Euro (76.212.000 TL), Villarreal'den Pato'yu 18 milyon Euro'ya (68.590.800 TL) kadrosuna katan Tianjin'in, sezon sonunda bir kez daha golcü konusunda şartları zorlaması bekleniyor. Bu arada Çin'de halen devam eden ara transfer dönemi yarın sona erecek.





    Kaynak: Fanatik

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Gaziantepspor Dick Advocaat Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title