Haberler

Van Persie: Hakem Doğru Karar Verdi

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Atromitos'u 1-0 yendiği maçta gol atan Robin van Persie, golde faul olduğu iddiaları üzerine "Vücudunuzu bazen böyle kullanmanız lazım. Hakemin kararı doğru" dedi.

Fenerbahçe'nin Yunan ekibi Atromitos'u 1-0 mağlup ettiği mücadelede tek golü atan Robin Van Persie, maç sonrasında açıklamalarda bulundu.

"HAKEM DOĞRU KARAR VERDİ"

Golde faul olduğu iddialarını yanıtlayan Hollandalı, "Vücudumu kullandım. Bazen akıllı bir şekilde kullanmanız lazım vücudunuzu. Hakemin doğru bir karar verdiğini düşünüyorum. Vücudunuzu bazen böyle kullanmanız lazım. Ben de onu yaptım" dedi.

"DEPLASMANDA GOL ATMAK HARİKA"

Tek gollü sonucun iyi olduğunu belirten Van Persie, "İyi bir skor aldık. Kapı sonuna kadar açık bize. 0-0 bile iyiydi, ancak Avrupa Kupaları'nda deplasmanda bir gol atmak harika. 2. maçta taraftarlarımızın da vereceği desteği düşünürsek iyi bir sonuç. Hala kat edilmesi gereken 2. yarı var" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Robin Van Persie Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

atakan:

bir maçınız da şaibesiz olsun utanmaz arlanmaz renkliler . . .

10
6
yanıtYanıtla
Vendetta:

avrupa da da maç satın aldı diyen gafiller var :D

10
4
yanıtYanıtla
Fenerbahçe''li:

Yunan bu kadar dert yanmıyor gelmiş fransız laf ediyor. TÜRKİYE için saldır Fenerbahçe! Beşiktaşada avrupa''da başarılar.

9
2
yanıtYanıtla
hıdır:

Tam Fener''e yakışmış. Ayıptır kardeşim Real MAdrid''le mi oynuyorsun adamların net penaltısı verilmedi ilk yarı Caner çekti adamı indirdi. Persie baya adamın sırtına indirdi vurmadan. Yani en azından hakem öyle çaldı de, Fb birşekilde elerdi zaten bu takımı İstanbul''da orada yenilse bile adamları baya 2 düdükle doğradı hakem ne kıvırıyosun?

7
3
yanıtYanıtla
Cehalet En Büyük Düşmandır:

Hakem maçın sonucunu ilan etmiş, boş boş konuşmayın.

5
1
yanıtYanıtla
rk.:

Aynısı FB yapılsaydı şimdi FB hem UEFA ya olmadı CAS a giderdi.

2
3
yanıtYanıtla
GERÇEKLER:

FB İHTİYACI YOKTU BÖYLE ŞAİBELİ BİR GALİBİYETE, CANERN HAREKETİ SARI KART VE PENALTI, V. PERSİE ADAMI İTTİ FAUL. . .

2
0
yanıtYanıtla
xyz:

FB. şampiyon takım bu olmamalı böyle oynamamalı. . . Varlıkta darlık denen bir şey var anlaşılan taraftar bu sene yine saçını başını yolacak. Takım ne zaman hazır olacak. . Takımda bir sıkıntı var bu hastalık çözülmeden bu takımdan hayır gelmez. . . Bu takıma sol açık sol ayaklı oyuncu ve sol stoper sol ayaklı aynı zamanda göbeğe iyi kaliteli güçlü Diegonun yerine oyuncu lazım. Sol taraf devşirme oyuncularla olmaz. Boş kalıyor. . .

0
1
yanıtYanıtla
altı saray cık:

altı saray kuduruyor ya pekbir güzel oluyor

0
1
yanıtYanıtla
ihsan:

uaada sürnüün biz avrupadayız :D

yanıt0
yanıt0
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title