Haberler

    Van Persie Drogba'nın Hayallerini Son Dakikada Söndürdü | Manchester United-Chelsea: 1-1

    İngiltere Premier Lig'in dokuzuncu aftasında Old Trafford'da oynanan maçta Manchester United ile Chelsea 1-1 berabere kaldı.

    Sekiz maç sonunda sadece bir kez berabere kalan ve yedi maçını kazanan Chelsea, Manchester United'ın 90+5. dakikada attığı gole engel olamayınca sahdan bir puanla ayrıldı. Maviler'in golünü Drogba atarken, Kırmızı Şeytanlar'a beraberliği getiren golü Robin van Persie kaydetti.

    Maç çok yüksek tempoda başladı.

    3. dakikada Manchester United etkili geldi. Mata'nın pasında Di Maria'nın gelişine şutu az farkla üstten auta gitti.

    23. dakikada topla ceza sahasının sol çaprazında buluşan van Persie çok güzel bir vuruş yaptı ama Courtois kaleyi iyi kapattı.

    25. dakikada Courtois harika bir kurtarış daha yaptı. Kanattan gelen ortaya Robin van Persie'nin harika kafa vuruşunu Courtois çıkarttı.

    42. dakikada Adnan Januzaj takım arkadaşının isabetli pasında ceza sahası kenarında topla buluştu ve tehlikeli bir vuruş yaptı ancak top çok az farkla sol direğin dibinden dışarı gitti.

    İlk yarı golsüz eşitlik ile sona erdi.

    53. dakikada Chelsea'nin golü geldi. Fabregas'ın kullandığı köşe vuruşunda Didier Drogba topa ön direkte iyi yükseldi ve net bir vuruşla ağları sarstı. 0-1

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Manchester United Chelsea Spor Haberler Son Dakika

    Bakmadan Geçme

    AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title