Haberler

Van Hüsrevpaşa İlkokulu ve Ortaokulu Açılıyor

Van'daki depremlerden hasar gördüğü için tadilata alınan ve güçlendirme çalışmaları tamamlanan Hüsrevpaşa İlkokolu ve Ortaokulu'nun, 27 Aralık Perşembe günü eğitim ve öğretime açılacağı öğrenildi.

Van'daki depremlerden hasar gördüğü için tadilata alınan ve güçlendirme çalışmaları tamamlanan Hüsrevpaşa İlkokolu ve Ortaokulu'nun, 27 Aralık Perşembe günü eğitim ve öğretime açılacağı öğrenildi.

Eğitim öğretim yılı başladığı gün tadilata alınan Hüsrevpaşa İlkokolu ve Ortaokulu nihayet açılıyor. Yarı yıl tatilinin bitimine 1 ay kala kendi okullarında eğitim görecek olan öğrenciler için okul baştan aşağı temizleniyor. Biten tadilat çalışmalarının ardından sınıfların yıkanması için seferber olan okul yöneticilerinin de sevinçli olduğu görüldü.

Konu ile ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Van Hüsrevpaşa İlkokolu ve Ortaokulu Müdürü Naci Aslan, nihayet kendi okullarına kavuşacaklarını belirtti. İki gün sonra yine okul bahçelerinin çocukların güzel sesleriyle çınlanacağını vurgulayan Aslan, "Bildiğiniz gibi okulumuz hemen eğitim öğretim yılının başında tadilata alınmıştı. Geçen süre zarfından yeni bir kimliğe bürünen eğitim kurumumuzda çalışmalarda son buldu. Şuan okulumuzun temizlik çalışmaları yapılıyor. Sınıflar, koridorlar yıkanıyor. Allah nasip ederse Perşembe günü burada kendi okulumuzda öğrencilerimizle birlikte olacağız. Okulun tadilata alınması ile birlikte öğrencilerimizin yarısı Tuncay Uras İlköğretim Okulu, diğerleri de Vestel Kız Meslek Lisesi'nde eğitimlerini sürdürüyorlardı. Çok şükür artık bu eğitimlerimize kaldığımız yerden kendi okulumuzda devam edeceğiz. Hem okul ve hem de öğrencilerimize kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz" - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Naci Aslan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title