Haberler

Gün Ağardı, Van'daki Patlamanın Şiddeti Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Van'da dün gece polis aracının geçişi sırasında PKK'lı teröristler tarafından infilak ettirilen patlayıcının verdiği hasar gün ağarınca tüm dehşetiyle ortaya çıktı.

Van'daki merkez İpekyolu ilçesinde dün gece polis aracının geçişi sırasında PKK'lı teröristler tarafından daha önce yola döşenen ve inflak ettirilen patlayıcının verdiği hasar gün ağarınca ortaya çıktı.

EV VE İŞ YERLERİ ZARAR GÖRDÜ

İpekyolu ilçesi Doğu Caddesi üzerinde rögar kapağının altına döşenen el yapımı patlayıcı, polis aracının geçişinden sonra PKK'lı teröristler tarafından inflak ettirildi. Patlamada ölen ya da yaralanan olmazken, patlamanın tahribatı gün ağarınca ortaya çıktı. Patlama ardından çevrede bulunan ev ve iş yerlerinde büyük hasar meydana geldi.

3 METRE DERİNLİĞİNDE 12 METRE UZUNLUĞUNDA ÇUKUR OLUŞTU

Patlamanın olduğu yolda 3 metre derinliğinde 12 metre uzunluğunda bir çukur oluşurken, patlamanın etkisiyle elektrik telleri de zarar gördü. Birçok mahalleye dün geceden bu yana enerji verilemedi. Sabah saatlerinde patlamanın olduğu bölgeye gelen Van Büyükşehir Belediyesi ekipleri yoldaki çukurun kapatılması için çalışma başlattı.

İşte patlamanın olduğu yerden kareler:




Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İpekyolu Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

pillow fighter:

halka zarar vermeden yürütülen (yürüttürülen) operasyonlar meyvelerini veriyor, halkımız maşallah askerine polisine vatanına sahip çıkıyor!

49
4
yanıtYanıtla
TÜRK:

ACIMIYORUM DEPREMDE ACIDIKTA NE OLDU. . . İLK MİTİNGDE DEVLETE SÖVDÜLER

27
16
yanıtYanıtla
VANNNLİ:

fitlenik yapmayalım yorum yaparken bütün kürtleri bütün Vanlıları katmayın destek vermiyo deprem oldu yardım etmem bilmem ne sen yardım etmesende binlerce müslüman kardeşimiz var yardım edecek hangi il olursa olsun afetlerde yardım ederim inşallah Rabbim bizlere birlik beraberlik versin AMinnn

35
4
yanıtYanıtla
TIN:

BURANIN HALKI GERCEKTEN GERI ZEKALI

3
18
yanıtYanıtla
antipkk:

PKK gördügünüz gibi yakip yikmak öldürmekler Kürtleri sözde en iyi sekilde temsil etmeye devam ediyor? Lan bu Evler Kürtlerin degil mi? Dagin Suyu mu cikmisda düsünmeden inmisler madem Milettin icine? Acab bu Milett zarar görür mi diye düsünememisler mi bu Etekliler? Yada Islerine gelmemis mi acaba?

10
9
yanıtYanıtla
mehmet:

bu kafayla bu halk dah çok çeker batı ya bak doguya bak 50 yıl var aralarında

6
12
yanıtYanıtla
felek:

ELEK:FELEK:diyarbakırda koyu bdpli mehmet ekinçi torpille işe alınıyorsa şöfür kadrosuna buda yeter degil müd onu şöfür degil masa başı calıştırıyor yetkililer okuyorlarsa lütfen bu şahsı araştırın ve geregeni yapın

7
8
yanıtYanıtla
...Vani:

Bunlara oy vermedik zaten ama gel gör ki şurdan burdan gelenlerin verdikleri oylarla vanı işgal ettiler. Allah hiç bir zaman bunlara fırsat vermesin. bunlara alet olanlara da akıl versin.

11
1
yanıtYanıtla
rAHMET VE KAZANIMLAR:

verilmis sadakalari varmis; gecmis olsun. Dikkat tedbir kazanimlar ustunuze olsun insallah!

8
0
yanıtYanıtla
sami:

vanlılar kimse istenmediği yerde barınamaz geçin bunları

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title