Haberler

    Van Gaal'in Halefi Giggs

    Manchester United'ın televizyon kanalı MUTV'ye konuşan Van Gaal, kulübüyle 2017'nin sonuna kadar anlaşması olduğunu hatırlatarak, "Benden sonra göreve Ryan Giggs'in geleceğine inanıyorum. Şimdilik sorumluluk bende. Giggs'in ise futbolcuların performansıyla ilgili görevleri var ve işini gayet iyi yapıyor" ifadelerini kullandı.

    Bu sezon gösterdiği başarılı performansın ardından transfer sezonunun gözde isimleri arasına giren ve Real Madrid'de forma giyeceği iddia edilen David de Gea hakkında da değerlendirmelerde bulunan Hollandalı teknik adam, "Sözleşmesi gelecek sezon sona erecek. Anlaşması için yürüttüğümüz görüşmeler beklediğimizden uzun sürdü. Bunlar olabilir. Hocası olarak kalmasını istiyorum. Ama bu konularda patron oyuncudur ve ancak kendisi 'evet' ya da 'hayır' diyebilir" şeklinde konuştu.

    Van Gaal, İspanyol kalecinin futbol hayatına kulübünde devam etmesi için çok yüksek miktarda bir ücret teklif ettiklerini de vurguladı. Manchester United formasıyla 963 maça çıkan eski futbolcu Giggs, geçen sezon "Kırmızı Şeytanlar"ı çalıştıran David Moyes'in lig sonlarına doğru gönderilmesinin ardından takımda 4 maçlığına teknik direktör olarak görev almış, Hollandalı çalıştırıcının sezon başında göreve başlamasının ardından yardımcılığını üstlenmişti.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Manchester United Louis van Gaal Ryan Giggs Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title