Haberler

Van Gaal, Halefini Açıkladı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın teknik direktörü Louis Van Gaal, görevini bırakmasının ardından yardımcı antrenörü Ryan Giggs'in yerine getirileceğine inandığını söyledi.

Manchester United'ın televizyon kanalı MUTV'ye konuşan Van Gaal, kulübüyle 2017'nin sonuna kadar anlaşması olduğunu hatırlatarak, "Benden sonra göreve Ryan Giggs'in geleceğine inanıyorum. Şimdilik sorumluluk bende. Giggs'in ise futbolcuların performansıyla ilgili görevleri var ve işini gayet iyi yapıyor" ifadelerini kullandı.

Bu sezon gösterdiği başarılı performansın ardından transfer sezonunun gözde isimleri arasına giren ve Real Madrid'de forma giyeceği iddia edilen David de Gea hakkında da değerlendirmelerde bulunan Hollandalı teknik adam, "Sözleşmesi gelecek sezon sona erecek. Anlaşması için yürüttüğümüz görüşmeler beklediğimizden uzun sürdü. Bunlar olabilir. Hocası olarak kalmasını istiyorum. Ama bu konularda patron oyuncudur ve ancak kendisi 'evet' ya da 'hayır' diyebilir" şeklinde konuştu.

Van Gaal, İspanyol kalecinin futbol hayatına kulübünde devam etmesi için çok yüksek miktarda bir ücret teklif ettiklerini de vurguladı.

Manchester United formasıyla 963 maça çıkan eski futbolcu Giggs, geçen sezon "Kırmızı Şeytanlar"ı çalıştıran David Moyes'in lig sonlarına doğru gönderilmesinin ardından takımda 4 maçlığına teknik direktör olarak görev almış, Hollandalı çalıştırıcının sezon başında göreve başlamasının ardından yardımcılığını üstlenmişti.

Kaynak: AA / Spor

Manchester United Louis van Gaal Ryan Giggs Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title