Haberler

    Van Gaal: Gerçek Di Maria'yı Görmek İçin Gelecek Sezonu Bekleyin

    Manchester United teknik direktörü Louis Van Gaal, son dönemdeki performasıyla eleştirilerin hedefi olan Angel Di Maria'ya sahip çıktı.

    Manchester United'ın geçen yaz 60 milyon pound karşılığında Real Madrid'den transfer ettiği Angel Di Maria, özellikle son dönemde sergilediği futbolla beklentilerin uzağında kaldı.

    Haftasonu takımının Premier Lig'de Sunderland ile oynadığı maçta devre arasında oyunda alınan Arjantinli yıldız, sahada kaldığı 45 dakikalık bölümde varlık gösterememişti.

    İlk sezonun daima zor olduğunu söyleyen teknik direktör Louis Van Gaal, oyuncusunu şu sözlerle savundu:

    "Benzer şeyler (Luke) Shaw, (Daley) Blind, (Ander) Herrera ve (Radamel) Falcao için de geçerli. Benim için çok büyük sürpriz olmadı. Asıl çok hızlı adapte olsaydı şaşırırdım. Hollanda'da, Almanya'da ve İspanya'da aynı şeyleri farklı oyuncularla yaşadım. Tüm oyunculara olduğu gibi ona da zaman tanımalıyız. Oyunun çok sayıdaki dinamiği ve kültür farklılıkları bu sürecin uzunluğunu her oyuncu için değişik kılıyor."

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Manchester United Louis van Gaal Angel Di Maria Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title