Haberler

    Van Gaal: 'Class Of 92' Değiller'

    Manchester United'ın çok eleştirilen menajeri Louis Van Gaal, takımın altyapıdan çıkarttığı oyuncular ile ilgili açıklamalarda bulundu.

    SPORCOPE DIŞ HABER - Manchester United'ın çok eleştirilen menajeri Louis Van Gaal, takımın altyapıdan çıkarttığı oyuncular ile ilgili açıklamalarda bulundu.

    Hollandalı teknik adam Manchester United'da bu sezon forma bulmaya başlayan genç oyuncularına övgü dolu sözler sarfederken ilginç bir de detay verdi. Van Gaal, altyapıdan gelen oyuncuların 'Class of 92' olarak adlandırılan efsane David Beckham, Ran Giggs, Gary Neville, Paul Scholes'un bulunduğu jenerasyon olmadığını ifade etti.

    Van Gaal açıklamasında, "Evet iyi genç oyuncularımız var ama Scholes, Giggs, Neville kardeşler kendilerini kanıtlamış oyuncular. Onlar bir olmayı başardı ve şampiyonluklar aldı. Bizim gençlerimiz için herhangi birşey söylemek için henüz erken" ifadelerini kullandı.

    Van Gaal kariyeri boyunca genç oyunculara şans verdiğini anlatırken "Gençlerin yükselmesi için illa ki iyi bir hocaları olmasına gerek yok. İyi oldukları ve kendilerine baktıkları sürece başarıyı yakalayacaklardır. Burada önemli olan şans bulduklarında fırsatı değerlendirmek olacak" sözlerini kullandı.

    İstikrarsız performansıyla şampiyonluk hayali bu sezon için hayal olan Manchester United'ın as takımında forma giymeye başlayan Guillermo Varela ve Cameron Borthwick-Jackson'ın yanı sıra Lingard ve Marcus Rashford'un yükselişlerinin en büyük destekçisinin Van Gaal olduğu konuşuluyor.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Manchester United David Beckham Gary Neville Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title