Haberler

Van Damme, Volvo Fm İçin Kamera Karşısına Geçti

Güncelleme:

Jean-Claude Van Damme, Volvo Kamyon'un son filmi olan 'The Epic Split'te rol alan Van Damme, Volvo Dinamik Direksiyon sisteminin eşsiz dengesini ünlü bacak açma hareketi ile vurguluyor.

İp cambazları, hamsterlar ve boğalar... Volvo kamyonların yeteneklerini sergilemek için kullanılan sıra dışı öğelerden sadece bazıları. Tüm dünyanın tanıdığı aksiyon filmi yıldızı Jean-Claude Van Damme da, Volvo Kamyon'un en yeni viral filmi 'The Epic Split' için sergilediği olağanüstü gösterisi ile bu listeye ekleniyor. Bu filmde, Van Damme, alamet-i farikası haline gelen bacak açma hareketini geri geri giden iki Volvo FM arasında gerçekleştiriyor ve böylece Volvo Dinamik Direksiyon'un dengesi ve hassasiyeti vurgulanıyor.

'The Epic Split'in yönetmeni Andreas Nilsson, "Projenin başında Volvo Dinamik Direksiyon sisteminin tam potansiyelini nasıl gösterebiliriz sorusuyla karşı karşıya kalmıştık. Ve sonuç olarak geri geri giden iki araç arasında, bir kişinin bacaklarını tam olarak ayırarak yan aynaların üzerinde durması gibi çılgınca bir fikir bulduk. Bu işi yapabilecek bir kişi varsa, o da kesinlikle Jean-Claude Van Damme'dır," dedi.

Son çekimi öncesi çekim ekibi üç gün boyunca prova yaptı, çünkü asıl kayıtların sadece 15 dakika içinde tamamlanması gerekiyordu. Andreas Nilsson, "Çekimi, gün ışığının en uygun konumda olduğu 8:05 ile 8:20 arasında gerçekleştirmemiz şarttı," dedi.

Tüm gösteri, izleyenleri şaşkına çevirecek şekilde, hiçbir ara verilmeden sadece bir seferde tekrarsız çekildi. Tabi ki bu yapım ekibi için ek bir zorluktu. Nilsson, "Hem kamera hem de araçlar sürekli hareket halinde olduğu için dikkate almamız gereken çok fazla parametre vardı. Sahneyi kesebilsek, çok daha kolay olurdu. Ancak yalnızca tek bir çekim olduğu için ne çekerseniz onu elde ediyorsunuz. Bu yüzden her öğenin birlikte hareket etmesi çok önemliydi. Sürücülerin performansı gerçekten önemliydi ve onlar da mükemmel bir iş çıkardılar," dedi.

Setteki gösteri koordinatörü Peter Pedrero, tüm başarılı işlerde olduğu gibi, görünür risklere rağmen Jean-Claude Van Damme'ın kesinlikle gerçek bir tehlike altında kalmadığını, net bir şekilde ifade etti. Pedrero, "Sürücülerin ve araç sisteminin hassasiyeti sayesinde gösteriyi yüzde 100 güvenli bir şekilde gerçekleştirebildik" dedi.

'The Epic Split' filmi, Volvo Kamyon'un yayınlandığı andan itibaren popüler olan 'The Chase', 'The Hamster Stunt', 'The Hook' ve 'The Ballerina Stunt' gibi önceki popüler filmlerini takip ediyor.

Volvo Kamyon'un Halkla İlişkiler Yöneticisi Per Nilsson, "Bu canlı test videolar, hem eğlenceli hem de bilgi verici bir yolla geniş bir kitleye ulaşmamızı ve Volvo Kamyon markası için ilgi uyandırmamızı sağlıyor. 'The Epic Split' sadece görsel olarak muhteşem ve heyecan verici değil, aynı zamanda yeni Volvo FM'in benzersiz yeteneklerini mükemmel bir şekilde ortaya koymasıyla etkileyici. Volvo FM, Jean-Claude Van Damme'ı yan aynaları üzerinde taşıyabiliyorsa, birçok zorlu durumun da üstesinden gelebilir," dedi.


Kaynak: Bültenler / Otomobil

Jean Claude Van Damme Per Nilsson Volvo Otomobil Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title