Haberler

Van'daki Terör Saldırısına Tepkiler - Eski Başbakan Yardımcısı Akdoğan

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, Van'daki terör saldırısına ilişkin, "Bu tür hadiseler, bunların son çırpınışlarıdır.

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, Van'daki terör saldırısına ilişkin, "Bu tür hadiseler, bunların son çırpınışlarıdır. Terör örgütü, toplumsal zeminini tamamen kaybetmiştir ve çırpındıkça, debelendikçe daha çok batmaktadır." dedi.

Bilecik'in Pazaryeri ilçesine bağlı Dereköy'de yaşayan annesi Fatma ve babası Reşit Akdoğan'a bayram ziyaretinde bulunan Akdoğan, çıkışta gazetecilere, Van'da terör örgütü PKK mensuplarınca Kurban Bayramı'nın ilk gününde gerçekleştirilen 46'ı sivil, 48 kişinin yaralandığı saldırıyı değerlendirdi.

Yaralılara acil şifalar dileyen Akdoğan, "Bu tür hadiseler, bunların son çırpınışlarıdır. Terör örgütü, toplumsal zeminini tamamen kaybetmiştir ve çırpındıkça, debelendikçe daha çok batmaktadır. Terörle mücadele, kararlılıkla devam edecek ve bu örgütün de Fetullahçı Terör Örgütü'ne ve DAEŞ başta olmak üzere diğer terör örgütlerinin de hepsinin kökü kazınacaktır." diye konuştu.

Akdoğan, daha sonra Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın ve vatandaşlarla bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Akdoğan, şunları kaydetti:

"Kurban Bayramı'nın birlik, beraberlik ve kardeşlik için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Türkiye, son aylarda çok çalkantılı bir dönem geçirdi. 15 Temmuz darbe girişimi, terörle mücadele süreci, Suriye'de yaşanan gelişmeler, Türkiye'nin birliğini, bütünlüğünü yüceltmesi, koruması, iç bütünlüğünü ve kardeşliğini muhafaza etmesi, çok büyük önem taşıyor. Bayramlar da bunun gelişmesine çok önemli bir vesiledir."

Kaynak: AA / Güncel

Muzaffer Yalçın AK Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title