Haberler

Van'daki Askeri Araç Kazası

Van'ın Saray ilçesindeki trafik kazasında şehit olan er Hüseyin Alici'nin, Konya'nın Çeltik ilçesindeki baba evinde hüzün var Şehit Alici'nin yaklaşık 6 ay önce evlendiği, eşinin ise 3 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Van'ın Saray ilçesindeki trafik kazasında şehit olan Hüseyin Alici'nin, Konya'nın Çeltik ilçesindeki baba ocağında yas var.

Saray ilçesinin İran sınırında bulunan Rasim Çömez Hudut Karakolunda görev yapan askerleri taşıyan aracın, Koçbaşı köyü yakınlarında kontrolden çıkarak şarampole devrilmesi sonucu şehit olan Hüseyin Alici'nin, Çeltik ilçesine bağlı Gözpınarı beldesindeki baba evine acı haber, askeri yetkililer tarafından verildi.

Şehit askerin babası Ahmet Alici, gazetecilere yaptığı açıklamada, oğluyla en son dün akşam telefonla görüştüklerini söyledi.

Bugün ise şehit haberini aldıklarını ifade eden Alici, "Oğlum yeni evlenmişti. Eşi Ümmühan da 3 aylık hamile. 'Baba izine gelip ekinleri sulayacağım' diyordu. Ama hiçbir şey nasip olmadı. Şehitlik nasip oldu oğluma" dedi.

Alici'nin amcası Osman Alici ise böyle durumlarda insanın dilinin tutulduğunu ifade ederek, köylerindeki ilk şehidin yeğeni Hüseyin olduğunu dile getirdi.

Şehidin evine baş sağlığına gelen Çeltik Kaymakamı Ramazan Pektaş da elim bir kaza neticesinde 3 askerin şehit olduğunu belirterek, üzüntülü olduklarını aktardı.

Şehit Er Hüseyin Alici'nın askere gitmeden önce annesi Döndü Alici'yi, "Ben askerde şehit olacağım" dediği öğrenildi.

Alici'nin cenazesinin yarın beldede düzenlenecek törenin ardından toprağa verileceği bildirildi. - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Konya İran Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
title