Haberler

Van'da Veliler Arası Masa Tenisi Turnuvası

Van’daki Şefkat Anaokulu tarafından veliler arasında düzenlenen masa tenisi turnuvası sona erdi.

Van'daki Şefkat Anaokulu tarafından veliler arasında düzenlenen masa tenisi turnuvası sona erdi.

Van Anadolu Öğretmen Lisesi'nin kapalı spor salonunda düzenlenen turnuvaya çok sayıda veli katıldı. İki kategorisinde düzenlenen turnuva sonunda bayanlar kategorisinde Bilgen Sancaklı birinci, Ilgın Mis ikinci ve Serpil Ceyranuğlu üçüncü oldu. Erkek veliler kategorisinde de Murat Akdağ birinci, A. Kadir Sancaklı ikinci ve Abdurrahman Odabaşı da üçüncü geldi. Turnuvada dereceye giren velilere kupalarını Şefkat Anaokulu Müdürü Mecit İlkan, okul öğretmenleri M. Şirin Dalhan, Gülşen Aydın, Fatma Tayfur Tül verdi. Turnuvaya sınıf bazında en çok veli katılımın olduğu sınıfı da kupa verilmesinin ardından bir konuşma yapan Okul Müdürü Mecit İlkan, amaçlarının çocukları mutlu etmek olduğunu ve yapılan bütün etkinliklerin merkezinde de çocuk olduğunu dile getirdi. İlkan, "Bu etkinliği hazırlamadaki amacımız, iş yoğunluğundan dolayı velilerimizin çoğu çocuklarıyla beraber nitelikli bir zaman geçirmemektedirler. Bir hafta sonu çocuklarıyla beraber bir etkinliğe katılıp güzel bir vakit geçirmelerini ve iş stresinden uzaklaştırmak istedik. Genelde çocuklarımızı yarıştırırız, bu etkinliğimizde de velileri yarıştırıp çocuklarımızda yarışma heyecanı oluşturduk. Turnuva sonucunda gördük ki velilerimizden çok çocuklar kupa almak için heyecanlandılar. Turnuvamıza çok sayıda velimiz, çocuklarıyla katıldılar. Hatta masa tenisi bilmeyip de okulun etkinliğine katkıda bulunmak için katılan velilerimiz oldu. Hepsine çok teşekkür ederiz" dedi.

Okul Müdürü Mecit İlkan, mayıs ayı içinde de okulöncesi eğitimi yaygınlaştırmak ve okulöncesinde niteliği artırmak amacıyla uçurtma şenliği düzenleyeceklerini de sözlerine ekledi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Akdağ Ilgın Mis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title