Haberler

Yakalanacağını Anlayan Terörist İntihar Etti

Güncelleme:

Van'da polis tarafından düzenlenen operasyonda yakalanacağını anlayan eylem hazırlığındaki terörist intihar etti. Evde inceleme yapan polis, el bombası ve tabanca ele geçirdi.

Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İpekyolu ilçesinde operasyon yaptı. Operasyonda yakalanacağını anlayan eylem hazırlığındaki teröristin intihar ettiği bildirildi. Terör örgütü mensubunun kimliğinin tespiti için çalışma başlatıldı.

OPERASYON BAŞLATILDI

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Halilağa Mahallesi'ndeki bir evde terör örgütü PKK mensubunun bulunduğu bilgisi üzerine operasyon başlattı.

YAKALANACAĞINI ANLAYINCA İNTİHAR ETTİ

Evin çevresinde operasyon hazırlığı yapan güvenlik güçlerini fark eden teröristin üzerinde taşıdığı tabancayla intihar ettiği belirtildi.

EVDE EL BOMBASI VE TABANCA BULUNDU

Evde inceleme yapan polis ekipleri, el bombası ve tabanca ele geçirdi.

KİMLİĞİ TESPİT EDİLMEYE ÇALIŞILIYOR

Terör örgütü mensubunun kimliğinin tespiti için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: AA / Güncel

İpekyolu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500

Yorumlar (102)

zeki icinizde insan yokmu:

teslim olmamak icin canina kiymis bir ölenin arkasindan Sevinc naralari atiyorsunuz insanlarin ölümüne ancak siz sevinirsiniz baska bir halk yok

187
117
yanıtYanıtla
antalya:

ınsan mı ıdı la o tuh :)))

yanıt7
yanıt1
Gül:

Sen hangi halktan sin geberen etekliye niye sevinmeyelim darısı hepsine

yanıt5
yanıt0
BalkanlarBALKANLAR:

PKK YAZIK YANI ONLARI CEZA EVINE GOTURMEK DEGMEZ, ONLARI SAG OLARAK YERE GOMECEN. YAZIK MERMIYELERI BILE PISLETIRLER.

94
113
yanıtYanıtla
SARSINTI:

KEŞKE TERÖRİSTLERİN HEPİSİ SENİN GİBİ İNTİHAR ETSE

144
26
yanıtYanıtla
Vahşi kirro:

TSK çokkkk güzel temizlik yapıyorrr

132
36
yanıtYanıtla
alevi:

Hepsi sonunda geberecek..askerimiz polsimiz ataturkun izinde bu cumhuriyeti kimseye bırakmayacak..

115
39
yanıtYanıtla
Vahşi kirro:

Böyle devam sag yakalamayın

76
42
yanıtYanıtla
CENNET ÖZEL HAREKAT:

MEKANI CENNET OLSUN DİYENLER BİLSİNKİ, CENNETTEDE ONU BEKLİYORUZ CEHENNEMDEDE RAHAT OLUN . . .

68
47
yanıtYanıtla
22:

Onurlu bir kürt zalim olana teslim olmaz.

26
77
yanıtYanıtla
Tüm 102 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title