Haberler

Van'da Teog Öncesi Hazırlık Sınavı

Van Milli Eğitim Müdürlüğü ile Tuşba Belediyesi’nin ortak projesiyle il genelinde TEOG öncesi hazırlık sınavı yapıldı.

Van Milli Eğitim Müdürlüğü ile Tuşba Belediyesi'nin ortak projesiyle il genelinde TEOG öncesi hazırlık sınavı yapıldı.

Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Gökçe, Van İl Milli Eğitim Müdürü Gıyasettin Kırekin ve Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, sınavların yapıldığı okulları ziyaret etti. Tuşba ilçesindeki Atatürk Ortaokulu'na yapılan ziyarette konuşan Milli Eğitim Müdürü Gıyasettin Kırekin, TEOG hazırlık sınavının ülke genelinde yapıldığını belirterek, deneme sınavında sponsor olan Tuşba Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani ise, Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü himayesinde bu sınavların yapıldığını ifade ederek, toplamda dört deneme sınavın yapılacağını kaydetti.

Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe de, Tuşba Belediyesi olarak eğitime tam destek vermeye devam edeceklerini belirterek, "Sevgili öğrencilerimiz bizlerin geleceği ve gözbebeğidir. Bundan dolayı bizler hem bir belediye reisi hem de bir aile reisiyiz. Hepinizin bir abisi gibi, bir babası gibi elimizden ne gelirse yapacağız. Ayın 25 - 26'sında ilk TEOG sınavına gireceksiniz. Şimdiden sizlere zihin açıklığı diliyoruz. Rabbim sizleri muvaffak etsin. Biz de bu deneme sınavlarıyla sizlerden Türkiye'den derece bekliyoruz. Yine buradan ilk elliye giren öğrencilerimize ödüllerimiz var. Eğitim öğretimin sonuna kadar milli eğitimin daima yanınızdayız. Eğitimle ilgili ne sorununuz varsa Tuşba Belediyesi'ne iletebilirsiniz. Çünkü daima kapımız sizlere açıktır. Sizlerin geleceğiyle ilgili değişik projelerimiz de var. Yeter ki siz okuyun" diye konuştu.

Özgökçe, çocukların geleceği için yerel yönetimler olarak ellerinden gelen her desteği esirgemeyeceklerini dile getirdi. Özgökçe, "Tuşba Belediyesi kurulduğu günden beri 'eğitime destek' sloganıyla desteklerini sürdürecek" dedi.

Başkan Özgökçe ve beraberindekiler okul ziyaretlerine devam etti. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Tuşba Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title