Haberler

Van'da Öğrencilerin Kayak Heyecanı

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Van'ın Edremit Belediyesince düzenlenen programda, öğrencilere kayak eğitimi veriliyor.

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Van'ın Edremit Belediyesince düzenlenen programda, öğrencilere kayak eğitimi veriliyor.

Belediyenin kültür ve sosyal işleri birimince düzenlenen program kapsamında, ilçedeki 10 okuldan 475 öğrenci, yarıyıl tatili süresince Van'daki Abalı Kayak Merkezi'ne götürülecek.

Programın ilk gününde merkeze götürülen 55 öğrenciye kayak eğitimi verildi ve eğlenceli bir gün geçirmeleri sağlandı.

İlköğretim okulu 5. sınıf öğrencisi Ali ihsan Taşçı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk kez kayak yaptığını ve çok güzel bir gün geçirdiğini söyledi.

Kayak yapmanın çok eğlenceli olduğunu ifade eden Taşçı, "Edremit Belediyesi, okulların yarıyıl tatiline girmesinin ardından bizleri biraz eğlenmemiz için kayak merkezine getirdi. Çok eğlendik. Aynı zamanda burada hocalardan kayak eğitimi aldık. Aldığımız kısa bir eğitimle yavaş yavaş kaymayı öğrendik. Bu etkinliği düzenleyen herkese teşekkür ederim." dedi

İlköğretim okulu 8. sınıf öğrencisi Fatma Nur Karasu ise kayak merkezinde eğlenerek sınav stresini üzerilerinden attıklarını dile getirdi.

Her gün yeni şeyler öğrenmeyi sevdiğini belirten Karasu, "Bugün hayatımda ilk defa kayak yaptım. İlk başta biraz zorlandım ama ilerleyen süreçte kaymayı öğreneceğim. Bizi buraya getiren herkese çok teşekkür ederim." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Karasu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title