Haberler

Van'da Neşet Ertaş Anısına Konser Verildi

Van Güzel Sanatlar Lisesinde eğitim gören öğrenciler, Neşet Ertaş anısına konser verdi.

Van Güzel Sanatlar Lisesinde eğitim gören öğrenciler, Neşet Ertaş anısına konser verdi.

Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinlikte sahne alan Van Güzel Sanatlar Lisesi oda orkestrası ve çok sesli korosu, öğrenci ve vatandaşlara müzik ziyafeti sundu.

Konser hakkında açıklamada bulunan Lise Müdürü Serhat Dündar, Neşet Ertaş'ı anmak, okulu tanıtmak ve yetenekli öğrencileri okula kazandırmak amacıyla daha önce Hakkari'de de konser verdiklerini hatırlattı.

Öğrencilerin sahne deneyimlerini artırmak için konserlere devam edeceklerini belirten Dündar, vatandaşların konsere yoğun ilgi göstermesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Müzik bölümü öğretmen ve öğrencilerinden oluşan 50 kişilik koronun verdiği konsere, Vali Doğan'ın eşi Hatice Doğan, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Abdulhekim Turgut, Tuşba Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, İpekyolu Milli Eğitim Müdürü Şükrüllah Yavuzer, öğrenci ve vatandaşlar katıldı. - Van

Kaynak: AA / Yerel

Neşet Ertaş Hakkari Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title