Haberler

Van'da "İletişim" Konulu Panel Düzenlendi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Gençlik Kurulu (Genç MÜSİAD) Van Şubesi tarafından "İletişim Eğitimi" konulu panel düzenlendi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Gençlik Kurulu (Genç MÜSİAD) Van Şubesi tarafından "İletişim Eğitimi" konulu panel düzenlendi.

Yüzüncü Yıl Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin konferans salonundaki panelde konuşan HaberTürk Genel Müdürü Veyis Ateş, iletişimin önemli unsurlarından birinin kelime hazinesi olduğunu söyledi.

"Ne kadar çok bilirseniz omuzlarınız o kadar dik, kendinizi rahat hissedersiniz." diyen Ateş, iletişimin bir diğer önemli unsurunun şüphe ve merak olduğunu anlattı.

Ateş, merak etmenin insanı bilgiye götürdüğünü kaydederek şunları söyledi:

"Kullandığınız dilin, kullandığınız Türkçe'nin hakkını doğru verirseniz o çok bildiğiniz kelimeler sizin yaşantınızı kolaylaştırır. Kendinizi doğru ifade edemezseniz yazık olur. Bilgiyi ne kadar bildiğinizden öte nasıl anlattığınız çok kıymetlidir. Dinleyin, okuyun ve konuşun. Her gün 20 dakika kendi kendinize konuşun. Ne kadar çok bilirseniz kendinizi o kadar iyi ifade edersiniz. Teknik yolları iyi kullanırsanız insanlara daha rahat aktarabilirsiniz. Her zaman aynı kelimeleri kullanmayın. Eş anlamlı kelimeler kullanın. Mutlaka iyi bir dinleyici olun. Bağırın ve heceleyin, sesinizi ve görüntünüzü kaydedin."

Programa, MÜSİAD Van Şube Başkanı Abdullah Aras, Genç MÜSİAD üyeleri, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeki Taştan ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Veyis Ateş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title