Haberler

Van'da İki Heyecan Birden

Güncelleme:

5. Van Denizi Turizm ve Seyahat Fuarı, Van Ortadoğu Fuar ve Kongre Merkezi'nde başladı.

21 Eylül'e kadar devam edecek fuar Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kültür ve Turizm Bakanı yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Van Valisi Nezih Doğan ve Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Bekir Kaya ve Hatice Çoban'ın katılımıyla açıldı. Sekizi yurtdışından olmak üzere seksen firmanın yer aldığı fuara Vanlılar büyük ilgi gösterdi.

Seksen ticari firmanın arasında dikkatleri çeken stant ise 3. Uluslararası Van Gölü Film Festivali ekibinin yer aldığı bölüm oldu. Bu sene üçüncüsü düzenlenecek festival 23-29 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek. Standı dikkatle gezen Bekir Bozdağ ve Abdurrahman Arıcı, organizasyon ile ilgili festival başkanı Bager Oğuz Oktay'dan bilgi aldı. İkili festivalin konusunun çok yerinde ve doğru bir tercih olduğunu ifade etti. Doğu Anadolu Bölgesinin tek film festivali olma özelliğini de taşıyan Uluslararası Van Gölü Film Festivali bu yıl ki konusunu konusunu Ortadoğu'da yaşanan yoğun göç sorunu sebebiyle ' Göç ve Sınır: Mülteci Yaşamlar' olarak belirlemişti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Abdurrahman Arıcı Bekir Bozdağ Nezih Doğan Eylül Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title