Haberler

Van'da Genç Dönüşüm Projesi

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Van Gençlik Merkezi üyeleri, "Genç Dönüşüm" adlı proje kapsamında hafta sonu yapılan YGS’de dağıtılan kırtasiye malzemelerini ihtiyacı olan okullara vermek üzere topladı.

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Van Gençlik Merkezi üyeleri, "Genç Dönüşüm" adlı proje kapsamında hafta sonu yapılan YGS'de dağıtılan kırtasiye malzemelerini ihtiyacı olan okullara vermek üzere topladı.

Van Gençlik Merkezi, "Genç Dönüşüm" adlı projeyi YGS'de hayata geçirdi. Proje kapsamında YGS'ye giren öğrencilere dağıtılan kırtasiye malzemelerini toplayan gençlik merkezi üyeleri, "Genç Dönüşüm" isimli proje ile ÜDS, KPSS, ALES, SBS gibi sınavlarda öğrencilere dağıtılan kalem, silgi, kalemtıraş gibi malzemeleri atmayarak kurdukları stantlara teslim etmesiyle ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılacağını belirttiler.

Genç Dönüşüm projesinin Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatıldığını söyleyen Van Gençlik Merkezi Müdürü Cevdet Arslan, "Geçtiğimiz dönemlerde de birçok okuldan sınav sonrası toplamış olduğumuz kırtasiye malzemelerini köy okullarına ulaştırdık. Daha önce sınava giren öğrencilerimiz sınav sonrası kalem, silgi, kalemtıraş gibi kırtasiye malzemelerini sınav sonrası çöpe atardı. Şu anda ise okul bahçelerinde açmış olduğumuz Genç Dönüşüm kutularına atarak, ekonomik seviyesi iyi olmayan öğrencilere de destek oluyorlar. Proje gençler tarafından olumlu karşılandı. Ayrıca duyarlı vatandaşlarımızın da buna benzer çalışmalar neticesinde topladıkları kırtasiye malzemelerini de Van Gençlik Merkezi Müdürlüğümüze bekliyoruz. Projeye destek veren herkese teşekkür ediyoruz" dedi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

KPSS SBS Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title