Haberler

Van'da Gazi ve Şehit Yakınları İftarda Buluştu

Van'ın Özalp, Bahçesaray ve Çatak ilçelerinde, gazi ve şehit yakınları için iftar programı düzenlendi.

Van'ın Özalp, Bahçesaray ve Çatak ilçelerinde, gazi ve şehit yakınları için iftar programı düzenlendi.

Özalp Kaymakamı Serdar Karal, ramazan ayı dolayısıyla gazi ve şehit yakınları için öğretmenevinde iftar verdi.

Programda, şehit yakınları ve gazilerle bir araya gelen Kaymakam Karal, şehit yakınları ve gazilerle yakından ilgilenerek sorunlarını dinledi.

Davetlilere çeşitli hediyelerin verildiği programa, Jandarma Komutanı Binbaşı Cengiz Özel, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Sunay Karatay ve kurum amirleri katıldı.

Bahçesaray ilçesinde de gazi ve şehit yakınları için Müküs Çayı kenarında iftar programı düzenlendi.

Kaymakam Serhat Karabektaş'ın, davetlilerle sohbet ederek sıkıntılarını dinlediği program, ikramların ardından sona erdi.

Çatak ilçesinde de kaymakamlık tarafından düzenlenen program, bir otelde gerçekleştirildi.

Programa katılan Kaymakam Hacı Asım Akgül, yaptığı konuşmada ramazan ayının rahmet ve bereket ayı olduğunu belirterek, şehitlerin emanetleri olan ailelerle beraber olmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Kaymakam Akgül, "Bereket dolu bu ayda en büyük dileğimiz birlik, beraberlik, huzur ve kardeşlik içinde olmamızdır. Bu akşam, Çatak Kaymakamlığı olarak böyle güzel bir iftar sofrasında bir arada olduk. Hepimize huzur ve bereket dolu bir ramazan diliyorum." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Bahçesaray Çatak Özalp Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title