Haberler

Van'da Cinayet

Van’da iki iş ortağı arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan tartışmada, ortaklardan biri yanında getirdiği silahla diğer iş ortağını vurdu.

Van'da iki iş ortağı arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan tartışmada, ortaklardan biri yanında getirdiği silahla diğer iş ortağını vurdu.

Edinilen bilgiye göre, olay merkez İpekyolu ilçesine bağlı Karagündüz Mahallesi'nde meydana geldi. Polis memuru olduğu ileri sürülen İ.Y. isimli şahıs, köye giderek iş ortağı olan Ramazan Çağlı'yı annesine sordu. Annesi ise koyunlarda olduğunu söylemesi üzerine İ.Y., köyün çıkışına giderek Çağlı ile buluştu. Burada bir araya geldikten sonra bilinmeyen bir nedenden dolayı İ.Y., Çağlı'ya 3 el ateş ettikten sonra olay yerinden kaçarken, şahıs ise olay yerinde hayatını kaybetti. Olay sonrası jandarma köyde ve köyün giriş çıkışlarında geniş güvenlik önlemi alırken, araçlar üzerinde ise uygulama yaptı. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı ve jandarma olay yerinde inceleme yaptıktan sonra Çağlı'nın cenazesi otopsi için Yüzüncü Yıl Üniversite Dursun Odabaş Tıp Merkezi morguna kaldırıldı. Cenaze Van Büyükşehir Belediyesi'ne ait cenaze aracı ile götürüldüğü sıra Çağlı'nın yakınları sinir krizleri geçirdi. Jandarma, İ.K.'yi arama çalışmaları devam ederken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

İ.K.'nin Çağlı ile birlikte 3 yaklaşık yıldır bir büfe işlettikleri, Van Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görev yaptığı öğrenildi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İpekyolu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title