Haberler

Van'da Bir Sınıf, Bir Okul" Projesi

Van Büyükşehir Belediyesi ile Güney Kore New York Üniversitesi uygulamaya alacağı "Van'da Bir Sınıf, Bir Okul" Projesinin protokolü imzalandı.

Van Büyükşehir Belediyesi ile Güney Kore New York Üniversitesi uygulamaya alacağı "Van'da Bir Sınıf, Bir Okul" Projesinin protokolü imzalandı.

Hayata geçirecekleri proje kapsamında Van'a gelen Güney Kore New York Üniversitesi Eğitim ve Okul Gelişim Enstitüsü Direktörü Sunyon-Oh, Van Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Hatice Çoban'ı makamında ziyaret etti.

Heyetin Van'da bulunmasından mutluluk duyduğunu dile getiren Çoban, Güney Kore gibi zengin bir kültürün temsilcilerini ağırlamaktan dolayı memnun olduklarını söyledi.

Sunyon-Oh ise Çoban'a teşekkür ederek, "Bizleri nazik ağırlayışınızdan dolayı teşekkür ederiz. Bizler Güney Kore'de bulunan New York Üniversitesi olarak projeler hayata geçiriyoruz. Bu projelerde dünyanın farklı ülkelerinde eğitim konusunda çalışmalar hayata geçiriyoruz. Bugün de Van'da sizlerin misafiri olmaktan çok mutluyuz" dedi.

Ardından proje için gerekli materyal ve kaynakların Güney Kore New York Üniversitesi tarafından sağlanacağı projenin protokolü, Çoban ve Sunyon-Oh arasında imzalandı.

Projede, öğrencilerin öğrenme sürecinde daha iyi hizmet alabilmeleri için belediye ve üniversitenin eğitmenlerin eğitimleri üstleneceği ifade edildi.

Kaynak: AA / Yerel

Güney Kore Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title