Haberler

Van'da Banka Soygunu Girişimi

Güncelleme:

Van'da soygun amacıyla girdiği kamu bankasında personeli rehine alan Veysel Yolcudağ, 9,5 saat sonra sürdürülen görüşmeler sonunda ikna edilerek teslim oldu.

Rehine KRİZİ SONA ERDİ

Van'da soygun amacıyla girdiği kamu bankasında personeli rehine alan Veysel Yolcudağ, 9.5 saat sonra sürdürülen göreşmeler sonunda ikna edilerek teslim oldu. İknacı polisin görüşmelerinden sonra saat 02.00 sıralarında bankaya ismi açıklanmayan bir avukat girdi. Yolcudağ ile bir süre görüşen avukat dışarı çıktıktan sonra bu kez olayı başından itibaren takip eden ve görevlileri yönlendiren İl Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, bankaya girdi. Kısa süre sonra Emniyet Müdürü Karaaslan, soyguncu Yolcudağ ile birlikte bankada çıktı. Kurtarılan bankadaki 5 rehine, dışarıda kendilerine bekleyen yakınlarına sarılarak sevinç gözyaşı döktü.

Bankadan çıkarıldıktan sonra özel bir araca konulan Veysel Yolcudağ, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Böylece saat 16.50'de başlayan rehine krizi sabaha karşı saat 02.15'te sona erdi.

Bu arada, Hak-İş'e bağlı Öz-İş Sendikası'nın Van eski temsilciliği yapan Veysel Yolcudağ'ın Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde çalışmak için müracaat etiği ancak işe alınmadığı da belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title