Haberler

Van'da 72 Bin Paket Sigara Ele Geçirildi

Van’ın Gürpınar ilçesinde polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 72 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Van'ın Gürpınar ilçesinde polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 72 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Van Emniyet Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Büro Amirliği2nden yapılan yazılı açıklamada, "İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından, gümrük kaçağı ticareti yapan ve nakleden şahıs-şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda; 31 Mayıs 2016 tarihinde ilimiz ve ilçelerimizde gümrük kaçağı sigara ticaretinin önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, Gürpınar İlçe Emniyet Amirliğimiz görevlilerince bir araçta yapılan aramada 72 bin paket üzerinde TAPDK bandrolü bulunmayan kaçak sigara ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili soruşturma devam etmektedir. İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadelemiz kesintisiz sürdürülecektir" denildi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Van Emniyet Müdürlüğü Gürpınar Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

pistof:

Budemekki bukadar sigaranin kacak olarak turriyeye sokulduguna gore silahlarda ayniyoldan gonderiliyor bunlarin onlemleri neden alinmiyor bukadar kacakcilik sanki turkiyenin hertarafi porsun delikleri gibin delmisler olamaz bukadari cok fazla atlan esseklan bunlari ulkeye sokuyorlarsa onlemi alinmasi gerek yoksa isimiz zor biz artik muslugu kapayip kurulamamiz gerek

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title