Haberler

Van Başbakan Erdoğan'ı Karşılamaya Hazır

Van, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı karışlamaya hazır.Cumhurbaşkanlığı seçim kampanyasını sürdüren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bu gün Van’a geliyor.

Van, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı karışlamaya hazır.

Cumhurbaşkanlığı seçim kampanyasını sürdüren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bu gün Van'a geliyor. Başbakan Erdoğan' ın Van'a gelmesine saatler kala Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Teşkilatı tarafından şehrin giriş ve çıkışları, Başbakan'ın geçeceği cadde ve sokakların tamamı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın resim ve AK Parti bayraklarıyla donatıldı.Sabah erken saatlerinden itibaren mitingin yapılacağı alanda geniş güvenlik önlemleri alındı. AK Parti Van İl Başkanı Av. Zahir Soğanda, mitingle ilgili tüm hazırlıkların tamamlandığını ve Vanlıların Başbakan Erdoğan'ı karşılamaya hazır olduğunu belirterek,"Mitingin yapılacağı Beşyol Meydanı'nda şu anda tüm hazırlıklar tamamlandı. Halkımız, mitingin yapılacağı alanda Başbakan'ı karşılamaya ve onunla bayramlaşmaya hazırdır. Çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, tüm halkımızı mitingimize Başbakanla buluşmaya davet ediyoruz. İnşallah Başbakanımıza ve Van'ımıza yakışır şekilde bir miting olacaktır" dedi.

Sabahın erken saatlerinden itibaren miting alanına gelen vatandaşlar ise Başbakan Erdoğan'ı heyecanla beklediklerini belirterek, "Başbakan Erdoğan gibi devlet adamı ve Başbakan şu ana kadar Türkiye'ye gelmemiştir. Onunla gurur duyuyor, onu çok seviyoruz. İnşallah Cumhurbaşkanı olarak ta kendisini göreceğiz" şeklinde konuştular. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title