Haberler

Aziz Yıldırım Van'da Açılış Yaptı

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım faaliyete giren Fenerbahçe Spor Okulu ve Fenerbahçe Derneği açılışı için Van'a gitti.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım faaliyete giren Fenerbahçe Spor Okulu ve Fenerbahçe Derneği açılışı için Van'a geldi. Van kahvaltısı yapan Aziz Yıldırım, spor okulunu gezerek minik futbolcular ile görüştü.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Van Ticaret Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva ve YYÜ Rektörü Peyami Battal ve dernek başkanları ile birlikte Van kahvaltısı yaptı. Çocuklar ve hayranlarıyla sık sık fotoğraf çektiren Yıldırım, Kazım Karabekir Caddesi'nde bulunan Fenerbahçe Derneği'nin açılışını yaptı. Yapılan açılışın ardından Fenerbahçe Spor Okulu'nu ziyaret eden Yıldırım, minik sporcularla bir araya gelerek tesislerde incelemelerde bulundu. Sağlık kontrolünden geçen sporcularla konuşan Yıldırım, futbolcular ile de birlikte toplu fotoğraf çektirdi. Kendisini takip eden gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan Yıldırım, daha sonra basın toplantısı yapacağını söyledi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aziz Yıldırım Peyami Battal Fenerbahçe Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title