Haberler

Vampirler Aramızda mı Dolaşıyor?

Güncelleme:

Yıllar önce bir mağazanın güvenlik kamerasına takılan, aynada yansıması görünmeyen adamın görüntüsü sosyal medyada tekrar üne kavuştu.

Esrarengiz olay Amerika'nın Georgia eyaletinin Savannah şehrinde bir sandalet mağazasının güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde mağazanın içinde kimisi ayakta, kimisi oturur vaziyette birkaç müşteri ve kocaman bir ayna görülüyor. Videonun hemen başında gri kapşonlu giysili adam aynanın önünden geçerek gidiyor.

SİYAHLI ADAM VAMPİRLERİN VARLIĞINA KANIT OLARAK GÖSTERİLİYOR

Daha sonra siyah giyimli adam hareket ediyor ve yansıması aynada görünmeden yürüyüp gidiyor. Hollywood filmlerinde ve vampir hikayelerinde, vampirlerin yansımalarının aynalarda görünmediği teması işlendiği bilinen bir durum. Bu tartışma yaratan video sosyal medyaya yüklendiğinden beri internet kullanıcıları görüntülerdeki siyah giyimli adamı vampirlerin varlığına delil olarak gösteriyor.

VİDEO TEKRAR PAYLAŞILDIKÇA YENİDEN ÜNE KAVUŞTU

Video paylaşım sitesi Youtube'a da yaklaşık iki buçuk yıl önce yüklenen bu ilginç video, sosyal medya platformlarında tekrar paylaşıma sokulunca yeniden yorum yağmuruna tutuldu. Kimileri korktuklarını ifade eden yorumlarda bulunurken, bazıları ise olaya şüpheci yaklaştı ve videonun düzenlenmiş olabileceği iddiasında bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Yaşam Dünya Haberler

500

Yorumlar (12)

Urfali:

Milleti bu Kadar keriz yerine koyuyorlar. Siyah elbiseli gectiginde oturanlarda kibirdama yok nasil oluyorsa baskasi gectiginde oturanlardada hareket var.

9
1
yanıtYanıtla
kont dracula:

arada bir böyle haberler çıksında medyanın şaklabanlığa nasıl alet oldugunu hatırlayalım demi

6
2
yanıtYanıtla
dlkjfd:

o adam ordan geçene kadar o iki kişi orda niye dondu mesela

6
1
yanıtYanıtla
konya:

Diyosunuz. .

3
1
yanıtYanıtla
hakan demir:

korkudan altıma ettim şu anda, kaçacak yer arıyorum. . yer bilen varsa söylesin de bir ömür boyu saklanayım. . baksana ya adam vampir çıktı, kökümüzü kurutur vallaha. . ulan defolun gidin reziller.

3
1
yanıtYanıtla
ddd:

seni koruyacak bir hükümetin var ona sarıl :)))))))))))

yanıt0
yanıt0
Rus:

Yaw bu saka videosu)

4
0
yanıtYanıtla
ELENA:

UZAYLİDİR O. KOSKOCA EVRENDE BİZ BİR ZERREYSEK NİCELERİ VARDİR. . VEYA GİZLİCE ORTALİĞA SALİNMİŞ ROBOTTUR

2
2
yanıtYanıtla
KİM DEMİŞ VAMPİR YOK DİYE:

TABİKİ . . . VAMPİRLER HERYERDELER. . . . . . BANKA PATRONLARI. . . ONLAR ARAMIZDA. . . . . HERYEDELER. . . .

3
0
yanıtYanıtla
blueice:

Lan vampirler gerçekseniz beni de ısırın bende vampir olmak istiyoeum. İnsanlardan bi fayda yok bir de vampirleri deneyek

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title