Haberler

Valilikten Okullara Erdoğan'ın Mitingine Katılım Emri

Güncelleme:

Tekirdağ'da, Valilik emri ile okullara gönderilen yazıda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Tekirdağ'da yapacağı mitinge öğretmen ve okul personelinin katılması istendi.

Hürriyet'in haberine göre, Tekirdağ Valiliği Çorlu'da okullara gönderdiği bir yazı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Tekirdağ'da yapacağı mitinge öğretmen ve okul personelinin katılımının sağlanmasını istedi.

"OKUL SEVİSLERİNDEN YARARLANILABİLİNİR"

3 Mayıs tarihli valilik 'emri', 4 Mayıs tarihinde Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ulaştırıldı. Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de ilçedeki okullara gönderdiği yazıyla dersi olmayan öğretmen ve diğer personelin mitinge katılımının sağlanmasını, bu kişilerin miting alanına taşınması için okul servislerinden yararlanılabileceğini belirtti.

"KAYMAKAMLIK ÖNÜNDEN SERVİS ARAÇLARI HAREKET EDECEK"

Servisi olmayan okullardan gelecekler için kaymakamlığın araç sağlayacağı bilgisinin yer aldığı, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü tarafından okullara gönderilen yazıda şu ifadeler yer aldı:

" Tekirdağ Valiliği'nin ilgili emirleri gereği, 05/05/2015 tarihi Salı günü saat 16:00'da ilimizi ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağı törene katılmak üzere, tüm resmi ve özel okul / kurum müdürlerinin, dersi olmayan öğretmenlerin ve diğer personelin, belirtilen saatte katılımının sağlanmasını, okul servis araçlarından imkanlar dahilinde yararlanılmasını, servis sağlayamayan okul ve kurumlarımızın Tekirdağ'da yapılacak törene katılabilmeleri için, ilçemiz Kaymakamlık binasının önünden servis araçlarının hareket edeceğinin bilinmesini ve en geç saat 14:00'de bütün personelin Kaymakamlık önünde hazır bulunması hususunda gereğini rica ederim."

"İSTEYEN ÖĞRETMENLER VE PERSONEL KATILIYOR"

Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü ise yazının valilik emriyle okullara gönderildiğini söyleyerek şu bilgileri verdi:

"Valilikten gelen yazıyı ilçedeki tüm resmi ve özel okullara ilettik. Burada isteyen öğretmenler ve personel mitinge katılıyor. Ulaşım için okul araçlarından da yararlanılabilir. Bunda bir sakınca yok. Okul idaresi isterse servis imkanı sağlayabilir. Buna okul yönetimi karar verecek. Valilik emri ile yazı bütün eğitim kurumlarına gönderildi. Valilikten gelen bu yazı sadece ilçe milli eğitime mahsus olmaz. İldeki bütün devlet kurumlarına benzer yazı gitmiştir."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Tekirdağ Hürriyet Çorlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı?
500

Yorumlar (343)

asvmobilWeb@haberler.com:

Emir büyük yerden oylar akp, ye akp gurur duyuyoruz akp

78
20
yanıtYanıtla
muhibbi Mobil-ANDROID:

Birileri siyasi partilerin seçim beyannamelerinde vaad edilenler için kaynak sorup duruyor ya; bakın bir valinin Konağı'nda kullanılan eşyaların, yakıtın, elektriğin, suyun, cep telefonundan tv faturalarina kadar ne harcama yapılırsa devlet tarafından karşıladığını biliyor musunuz. Ayrıca makam araçlarının (özellikle çoğul kullandım, bir aracim var diyen valinin elini öperim )akaryakıt giderleri ki, bunların limiti yoktur. Kendisinin ve eşinin şoför, koruma, hizmetli, Bahçıvan, temsil ağırlama vs. daha sayamadigim nice kalemleri tasarruf edin milletin cebinden çıkan bu paralar israf edilmeden harcansin kaynaktan bol ne var. Kaldı ki daha kaymakamlari, belediye başkanlarını, genel müdür, daire başkanı ve kaymak tabakanın adını sayamadigim birçok zevatini da düşünürsek ne dediğim daha iyi anlaşılır.

75
0
yanıtYanıtla
tcMobil-ANDROID:

Sıkıysa gitmesinler

57
3
yanıtYanıtla
gülsüm Mobil-ANDROID:

sonuna kadar akp

2
53
yanıtYanıtla
azadmobilWeb@haberler.com:

toplu acilislarda bitmiyor masallah acilis niyetine oy toplaaa el insaf ya el insaff

47
2
yanıtYanıtla
akp tutuştumobilWeb@haberler.com:

Cumhurbaşkanı bile aleni şekilde akp ye oy istiyor.millet akpden kurtulacak inşallah...

40
6
yanıtYanıtla
ya hdp yada krallık seçim halkınmobilWeb@haberler.com:

Seçimden sonra herşey zorlama olacak gitmeyen ya hapis yada görevden alınır herkes için hdp

11
32
yanıtYanıtla
MehdiMobil-IOS:

Allah AKP nin belasını versin

35
6
yanıtYanıtla
emremobilWeb@haberler.com:

Ne var bunda devleti alînin başı sonuçta..

5
36
yanıtYanıtla
CCCMobil-IOS:

Son çırpınışın olur inşallah

37
1
yanıtYanıtla
Tüm 343 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title