Haberler

Valilikte Devir Teslim Töreni

Valiler Kararnamesi ile merkeze atanan Kayseri Valisi Orhan Düzgün, düzenlenen tören ile görevini Vali Süleyman Kamçı’ya devretti.

Valiler Kararnamesi ile merkeze atanan Kayseri Valisi Orhan Düzgün, düzenlenen tören ile görevini Vali Süleyman Kamçı'ya devretti. Vali Düzgün ile vedalaşan valilik çalışanları göz yaşlarına hakim olamadı.

Valiler Kararnamesi ile merkeze atanan Kayseri Valisi Orhan Düzgün, görevini Vali Süleyman Kamçı'ya devretti. Kayseri Valiliği önünde diğer protokol üyeleri ile beraber Vali Süleyman Kamçı'yı karşılayan Düzgün, "Kayseri Valiliği görevini bugün meslekte büyüğümüz olan ve ağabeyimiz olan Süleyman Kamçı'ya tevdi etmekten büyük memnuniyet duyuyoruz. Kaymakam adaylığı süremde yurt dışında 1 yıllık staj döneminde 6 genç kaymakam adayının yanında sayın valimiz bizim grup başkanımız olarak bizi himayelerinde bulundurmuştu. Tabi, valilik mesleğinin doğasında var. Aslında dünyadaki her mesleğin doğasında var. Belli bir süre sonra bir nöbet devri söz konusu olacak. Bende değerli büyüğümüze Kayseri Valiliği görevini devretmekten büyük bir şeref duyuyorum. Kendisini Kayseri'de ki görevi boyunca sağlıkla, başarıyla bir çalışma dönemi diliyorum. Tekrar hoş geldiniz diyorum" ifadelerini kullandı.

Kayseri'ye atanan Vali Süleyman Kamçı ise, Kayseri'ye vali olarak atandığı için memnun olduğunu söyledi. Kamçı, "Anadolu'nun parlayan yıldızı bu güzel şehre, ticaret merkezine, sanayi şehrine vali olarak gelmekten dolayı memnun olduğumu belirtmek istiyorum. Bütün Kayserililerin mübarek Ramazanını kutluyorum. Kayseri'ye tayin olmamdan dolayı Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere Başbakanımıza, bakanlarımıza şükranlarımı arz ediyorum. Değerli kardeşim Orhan Düzgün valimizin Kayseri'de yaptığı güzel hizmetleri devralıp onun kaldığı yerden devam ettirmeye çalışacağız. Bir gün gelecek bizden sonraki arkadaşımıza da bayrağı ay nı şekilde teslim etmeye gayret göstereceğiz. Kayseri'de olmaktan, sizlerle beraber olmaktan sonra derece mutluyum. Eşim ve ben vatandaşla yüz yüze ve vatandaşın arasında olmayı seven kişileriz. İnşallah bunu Kayseri'de daha fazla artırarak devam ettireceğiz. Değerli valimize burada yaptığı güzek hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Kayseri'ye mutlaka katkıları oldu. O güzel katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra ki yaşamında kendilerine huzur içerisinde sağlıklar diliyorum. Allah kısa zamanda daha güzel görevleri nasip edecektir. Kayseri'nin huzuru ve güvenliği için, vatnadaşımızın mutluluğu için elimizden geleni yapmaya gayret göstereceğiz. Ekibimiz ile birlikte, güvenlik birimlerimizle birlikte, milletvekillerimiz, bakanımız ve siyasilerimiz ile birlikte, gazetecilerimizle birlikte Kayseri'yi en iyi şekilde yönetmeye çalışacağız. Biz ortak aklın temsilcisi ve ildeki lideri olabilme konumunda olabilirsek mutluluk duyarız" ifadelerini kullandı.

AK PArti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız da, "Valimizin Kayseri'nin Türkiye'de ki istikrarlı beraber eş zamanlı büyümesine katkıları oldu. Bu yapmış oldukları hizmetlerden dolayı bütün siyasiler olarak, ticaret erbabı olarak, sanayicilerimiz olarak ve Kayseri'nin bütün kesimleri olarak müteşekkir olduğumuzu bildiriyoruz. Bundan sonraki yaşamınızda ve bürokrasi hayatınızda da nice başarılar temenni ediyoruz. Yeni valimize de hoşgeldiniz diyoruz. Kayseri sükünet içerisinde, Kayseri'nin büyümesine vakur duruşuna yakışır bir şekilde en yüksek mülki amir olarak burada inşallah başarılı bir görev yapacağına olan inancımızı bir kez daha vurguluyoruz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Süleyman Kamçı, Kayseri'ye yaptığı hizmetlerin anısına Vali Düzgün'e tarihi saat kulesinin kristal maketini hediye etti. Çıkışta Valilik personeli ile vedalaşan Orhan Düzgün, kurum müdürleri ile de teker teker helalleşti. Bu sırada, bazı valilik personellerinin gözyaşlarını tutamadığı görüldü. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Kamçı Orhan Düzgün Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title