Haberler

Valilik'ten Lisans Yerleştirme Sınavları Genelgesi

Muş Valiliği, Lisans Yerleştirme Sınavlarının (LYS) sakin ve güvenli bir ortamda yapılması için genelge yayınladı.

Muş Valiliği, Lisans Yerleştirme Sınavlarının (LYS) sakin ve güvenli bir ortamda yapılması için genelge yayınladı.

Genelge de, "Türkiye Cumhuriyetinin geleceği olan gençlerimizin uzun ve yorucu çalışmalarının değerlendirileceği ve gelecekleri bakımından önem taşıyan Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) Muş ilinde 18-19 Haziran ve 25-26 Haziran 2016 tarihlerinde yapılacaktır. LYS'nin sakin, güvenli bir ortamda yapılması ve gençlerimizin hedefledikleri sonuçları almalarına esas olmak üzere; 18-19 Haziran ve 25-26 Haziran 2016 tarihlerinde sınav günü sınavların başlangıcından bitiş saatine kadar olan süre içerisinde; a- otoların klakson çalmaları, b - her türlü resmi ve özel törenler vesilesiyle dışarı yayın yapılması, c - düğün, asker uğurlama gibi konvoyların oluşturulması, d -dina hafriyat ve yıkımları ile seyyar satıcı gürültüleri ve benzeri her türlü gürültünün yapılması, ilimiz merkezinde sınav merkezi olarak kullanılan okulların yakınında yasaklanmıştır. Sınavların yapıldığı okullar ve kamu binaları bahçelerine ve çevrelerine sınav günü hiçbir vasıta park ettirilmeyecektir" denildi.

Belediye Başkanlığınca sınav merkezlerine gidecek güzergahlarda toplu taşıma seferleri aksaksızca sürdürüleceğinin belirtildiği genelgenin devamında ise şöyle denildi; "İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından sınav yerlerinin hazırlanması ve sağlık tedbirleri önceden planlanacaktır. Lisans Yerleştirme Sınavlarına (LYS) katılacak olan öğrencilerden kimlik cüzdanını kaybeden veya unutan öğrencilerin mağdur olmamaları için 18-19 Haziran ve 25-26 Haziran 2016 tarihlerinde Muş merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü hizmet vermek üzere açık tutulacaktır. 18-19 Haziran ve 25-26 Haziran 2016 tarihlerinde sınavların yapılacağı mahaller ve çevrelerinde emniyet-tertip ve tedbirleri polis ve jandarma tarafından önceden planlanacaktır. Gençlerimizin uzun ve yorucu çalışmalarının değerlendirileceği ve gelecekleri bakımından da önem taşıyan bu sınavlar nedeniyle her kademedeki personelin ve vatandaşlarımızın sevgili öğrencilerimize sakin ve güvenli sınav ortamlarının oluşturulması bakımından hassasiyet göstermelerini ve gerekli tedbirlerin alınmasını önemle rica ederim" ifadelerine yer verildi. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muş Valiliği Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title