Haberler

Valilik, Polis Müdürü Hakkında Soruşturma Başlattı

Geçtiğimiz günlerde Adıyaman’da oynanan maç sonrası gazetecilere biber gazı ve cop ile müdahale edilmesi emrini veren polis müdürü hakkında soruşturma başlatıldı.

Geçtiğimiz günlerde Adıyaman'da oynanan maç sonrası gazetecilere biber gazı ve cop ile müdahale edilmesi emrini veren polis müdürü hakkında soruşturma başlatıldı.

Geçtiğimiz hafta sonu Adıyaman Atatürk Stadında BAL Ligi'ne yükselme maçı sonrasında çıkan olayları görüntüleyen gazetecilere yönelik biber gazı ve cop ile müdahale edilmesinin üzerinden Adıyaman Valiliği soruşturma başlattı. Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş'ın talimatıyla başlatılan soruşturma kapsamında Çevik Kuvvet Şube Müdürü Ahmet Ç görevinden uzaklaştırıldı. Soruşturma sonuçlandırılana kadar başka bir şubeye görevlendirilen Ahmet Ç'nin yerine emniyet amiri atandı.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, gazetecilere yapılan müdahalenin kabul edilemez olduğunu belirterek, suistimal veya kasıt ihtimalleri dahil en ince detayına kadar konunun araştırılacağını ifade etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mahmut Demirtaş Adıyaman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title