Haberler

Valilik önünde eylem yapan anne kızına kavuştu -

Batman'da kızının kaçırıldığı iddiasıyla valilik önünde eylem yapan Nursel Bidikçi, jandarma ekiplerinin çalışması sonucu kızına kavuştu.

Batman'da kızının kaçırıldığı iddiasıyla valilik önünde eylem yapan Nursel Bidikçi, jandarma ekiplerinin çalışması sonucu kızına kavuştu.

Edinilen bilgiye göre, anne Bidikçi'nin şikayeti üzerine çalışma başlatan jandarma ekipleri, 18 yaşındaki Nazlı Bidikçi'nin Yazılı köyü, Arıkbaşı mezrasında bir evde olduğunu tespit etti.

Bidikçi'yi evden alan ekipler, Kozluk Adliyesi'ndeki ifade işlemlerinin ardından Tuzlagözü Jandarma Karakolu'na götürdü.

Kızının bulunduğunu öğrenen anne Bidikçi ise valilik önündeki eylemine son vererek, beraberinde HDP Batman Milletvekili Ayla Akat Ata, Batman Belediyesi Eşbaşkanı Gülistan Akel ve bir grup kadınla karakola giderek kızını teslim aldı.

- "Allah bir daha kimseye böyle bir acı yaşatmasın"

Anne Bidikçi, yaptığı açıklamada, kızına kavuştuğu için mutlu olduğunu belirterek, "Ben kızımı gördüm ve ona kavuştum. Allah'tan daha ne isteyeyim ki. Allah bir daha kimseye böyle bir acı yaşatmasın" dedi.

Nazlı Bidikçi de annesine kavuştuğu için mutlu olduğunu söyledi.

HDP Batman Milletvekili Ata ise "Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın" şeklinde konuştu.

Anne Bidikçi, daha sonra kızıyla birlikte Güllüce Köyü'ndeki evine gitti.

Bidikçi, kızının Kozluk'a bağlı Güllüce Köyü'nde 27 gün önce korucular tarafından kaçırıldığı gerekçesiyle dün Batman Valiliği önünde oturma eylemi başlatmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Güllüce Kozluk Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title