Haberler

Validen "Not"La Öz Eleştiri

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, her ay hayata geçirilen projeler üzerinden kendine not verdiğini belirterek, "Şu ana kadar da 7'yi geçemedim" dedi.

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, her ay hayata geçirilen projeler üzerinden kendine not verdiğini belirterek, "Şu ana kadar da 7'yi geçemedim" dedi.

Şahin, valilikte düzenlenen basın toplantısında, kentin tarihi özellikleriyle dikkat çektiğini, Selimiye Camisi'nin UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'ne girmesinin büyük kazanım olduğunu anlattı.

Vali Şahin, "Edirne yine eski hüviyetini artırarak devam ettirdi. Selimiye Camisi'nin UNESCO kapsamına alınması işi değiştirdi. Farkındaysanız gözü çekik insanların da ziyaret ettiğini gördükçe biz bunun UNESCO kapsamına alınmasının bir sonucu olarak görüyoruz. Kırkpınar şimdi ulusal bazda devam ediyor. Seneye uluslararası devam edecek. Kırkpınar'ı cumhurbaşkanlarının, başkanların davet edildiği bir güreş vizyonuna kavuşturmak lazım" diye konuştu.

Kırkpınar'a uluslararası nitelik kazandırılacağını aktaran Şahin, şunları kaydetti:

"Biz hep böyle Dursun Ali Şahin de dahil, önceki sene ne yapılmış, bunu sürdürdük. Hiç yeni bir şey katmak istemedik ama katılması lazım. Ben her zaman ifade ediyorum, bu günümüz dünden iyi olacak, yarın ise bugünden ileri olacak. Kırkpınar'a değişik ülkelerin özellikle Doğu Avrupa, Balkan ülkelerinin cumhurbaşkanlarını, başbakanlarını, sporla ilgili bakanlıklarını davet etmek lazım. Güreşçilerini bu organizasyona katmak gerekiyor. Bu büyük bir eksikliktir. Bu eksikliği Dursun Ali Şahin de devam ettirdi. O da iyi bir not almadı, onu da söyleyeyim."

10 üzerinden her ay not

Şahin, her ay kendine, gerçekleştirdiği projeler üzerinden düzenli olarak not verdiğini, bu şekilde öz eleştiri yaptığını belirterek,  sözlerini şöyle tamamladı:

"Ben her ay kendime not veriyorum. Şu ana kadar da 7'yi geçemedim. Bazı aylar 5, bazı aylar 4 olarak kendime not verdim. Her ay not defterim vardır. Neyi gerçekleştirdim, neyi gerçekleştiremedim. Aslında sadece benim değil herkesin yapması lazım. İnsanın kendisine not vermesi, kendisini yargılaması güzel bir şeydir. Her insanın hatası kusurları vardır. Eksik olan tarafı tamamlamak lazım. Bu sosyoloji, psikoloji ve bilimde aynıdır."

Kaynak: AA / Yerel

Dursun Ali Şahin Kırkpınar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title