Haberler

    Validebağ Korusu'nda 6 Bin Çocuk 23 Nisan'ı Kutladı

    Üsküdar Belediyesi tarafından Validebağ Korusu’nda 23 Nisan nedeniyle oluşturulan alanda yapılan şenliklerde 6 bin çocuk doyasıya eğlenerek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı .

    Üsküdar Belediyesi tarafından Validebağ Korusu'nda 23 Nisan nedeniyle oluşturulan alanda yapılan şenliklerde 6 bin çocuk doyasıya eğlenerek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı .

    Üsküdar Belediyesi Validebağ Korusu'nda 23 Nisan Ulusan Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocuk şenliği yaptı. Koru içine kurulan oyun alanları ve parkurlarda çocuklar doyasıya eğlendi. Erken saatlerde Validebağ Korusu'na akın eden çocuklar kurulan oyun alanlarındaki kaydıraklardan kayan çocuklar, boyama alanlarında yüzlerini boyayarak hayallerini resme döktü. Kimi çocuklar robotlara yoğun ilgi gösterirken, kimi çocuklar ise oyun hamurlarıyla çanak çömlek yaptı.

    Alanda dağıtılan pamuk şekeri, ve patlamış mısır stantları önünde kuyruk oluşturan çocuklar hem yeni arkadaşlar edindi hem de eğlenerek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın tadını çıkardı. Koru içinde ayrıca halat çekme, balon patlatma gibi yarışmalar yapıldı. Çocukları oyun parkurunda eğlenen aileler etkinliği fırsat bilerek alanda piknik yaptı. Kurulan oyun alanlarında eğlenen çocuklar, çok eğlendiklerini söylerken mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

    Etkinliğe ev sahipliği yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, çocuklarla yakından ilgilendi. Etkinlikle ilgili konuşan Başkan Türkmen, bugün herkesin çocuk olduğunu söyledi ve tüm çocukların bayramını kutladı.

    Başkan Türkmen, "Bugün Üsküdar'da Validebağ Korusu'nda 23 Nisan'ı çocuk şenliğiyle kutluyoruz. Gerçekten çok güzel bir oram var. 6 bin öğrencimizle bir aradayız. Doğa ağaç, çiçek, yeşil ve bütün Üsküdarlılar burada. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrağı bütün dünya çocuklarına armağan edilmiş bir bayram. Çocuklar bugün burada doya doya eğlensinler istiyoruz. Hepimizin içinde çocukluk var. Dolayısıyla bu bayram hepimizin bayramı. Bu bayram dolayısıyla tüm dünyaya haykırıyoruz; savaşlara son verin, savaş olmasın barış olsun, kardeşlik olsun. Çocuklar, analar ağlamasın. Sevgi barış kardeşlik varken savaşa ne gerek var. Çocukları çok seviyoruz, iyi ki 23 Nisan var" dedi.

    Validebağ Korusu'nda kurulan alandaki şenlik gün boyu devam etti.

    Kaynak: DailyMotion.com / Yaşam

    Üsküdar Belediyesi Hilmi Türkmen Validebağ 23 Nisan Yaşam Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title