Haberler

Vali Zorluoğlu'ndan Polis Merkezinde İnceleme

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Şehit Mustafa Demirci Polis Merkezinde incelemelerde bulundu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Elazığ Valisi Zorluoğlu, Bahçelievler Mahallesi'ndeki polis merkezine gelişinde, İl Emniyet Müdürü Nihat İşlek, Asayiş Şube Müdürü Ahmet Sağlam, Polis Merkezi Amiri ve polis memurları tarafından karşılandı. Ziyarette Vali Zorluoğlu'na, İl Jandarma Komutanı Albay İlker Temel de eşlik etti.

Polislerle bir süre sohbet eden Zorluoğlu, görevli memurların sorunlarını dinledi. Şehit Mustafa Demirci Polis Merkezi'ndeki incelemelerinin ardından denetleme defterini imzalayan Vali Zorluoğlu, Polis Merkezinin amirinden sorumlu oldukları bölgenin genel asayiş durumu hakkında bilgi aldı.

Zorluoğlu, güvenliğin olmadığı yerde vatandaşların mutlu ve huzurlu yaşamasının mümkün olmayacağını belirterek, "Mesai mefhumu gözetmeksizin ülkemizin huzuru ve refahı için gece gündüz demeden çalışan fedakar polislerimizi gayretli ve başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Bahçelievler Mahallesi Murat Zorluoğlu Mustafa Demirci Elazığ Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Salı Yayın akışı! Bugün kanallarda ne var? Bugün hangi diziler var? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 16 Mart Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? WhatsApp uçtan uca şifreleme nedir, neden değişir? Uçtan uca şifreleme nasıl çalışır? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? 16 Nisan baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
title