Haberler

Vali Yılmaz'dan Ahmet Yakupoğlu'na 'Geçmiş Olsun' Ziyareti

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, ressam Ahmet Yakupoğlu’nu tedavi gördüğü DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ziyaret edip, sağlık durumu hakkında bilgiler aldı.

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, ressam Ahmet Yakupoğlu'nu tedavi gördüğü DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ziyaret edip, sağlık durumu hakkında bilgiler aldı.

Uzun süredir İzmir'de yaşayan Kütahyalı ünlü ressam Ahmet Yakupoğlu Vali Şerif Yılmaz ile Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Remzi Gören'in girişimleriyle tedavisi için Kütahya'ya getirildi.

Vali Şerif Yılmaz beraberinde Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Gülnaz ile birlikte DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Ahmet Yakupoğlu'na geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri İsmail Zehir de hazır bulundu.

DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimi Doç. Dr. Fatih Oğhan, Ahmet Yakupoğlu'nun sağlık durumu hakkında Vali Şerif Yılmaz'a bilgiler verdi.

Vali Şerif Yılmaz, ziyaret sonrası ziyaretçi defterine düşüncelerini yazdı. Yılmaz ziyaretçi defterine şunları yazdı: "Kütahya'nın yetiştirdiği mümtaz insan Ahmet Yakupoğlu beyefendiyi tekrar Kütahya'da görmenin heyecanıyla ilk kez karşılaştım. Kendisindeki samimiyeti bizlere hissettirdiğini büyük bir memnuniyetle gördüm ve karşılıklı konuşma imkanı buldum. Kütahya'nın kültürüne yapmış olduğu o hizmetleri hiç kimsenin unutmamasını dileyerek, kendisine acil şifalar niyaz ediyorum. Bakımı üstlenen Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğümüze ve hastane personelimize çok teşekkür ediyorum." (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Evliya Çelebi Şerif Yılmaz Kütahya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title