Haberler

Vali Yılmaz, Burdur'dan Ayrıldı

Merkez Valiliğine atanan Vali Yılmaz için veda töreni düzenlendi.

Valiler Kararnamesi ile Burdur Valiliği görevinden Merkez Valiliğine atanan Nurettin Yılmaz, kentten ayrıldı.

Vali Yılmaz, protokol üyeleri ve siyasi partilerin temsilcilerini makamında kabul ettikten sonra Valilik bahçesine çıktı. Burada kendisine veda için gelen ve çiçek veren bedensel engelli 23 yaşındaki Fatma Gümüş ile ilgilenen Yılmaz, daha sonra protokol üyeleri, Valilik çalışanları ve basın mensuplarıyla vedalaştı.

Vali Yılmaz, gazetecilere, "Geldik gidiyoruz, herkese Allahaısmarladık" dedi.

Yılmaz, ardından makam aracıyla Valilik binasından ayrıldı.

Bedensel engelli Fatma Gümüş'ün annesi Mürvet Gümüş ise kendileriyle ilgilendiği için Vali Yılmaz'a veda etmek istediklerini söyledi.

Gümüş, "Vali bey bizi ziyaretinde engelli kızımız için eve asansör yapılması talimatını verdi. Görevliler gelip baktı ancak evin uygun olmadığını söyledi. Vali bey daha sonra kızımızın rehabilitasyon merkezine yönlendirilmesi için İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile görüştü. Kendisine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Son Valiler Kararnamesi ile Nurettin Yılmaz Merkez Valiliğine, İstanbul Avcılar Kaymakamı Hasan Kürklü ise Burdur Valiliğine atanmıştı. - Burdur

Kaynak: AA / Yerel

Nurettin Yılmaz Şerif Yılmaz Burdur Gümüş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title