Haberler

Vali Yıldırım, Kaymakamlarla Toplantı Yaptı

Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, kaymakamlar ile bir toplantı yaptı.

Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, kaymakamlar ile bir toplantı yaptı.

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Afyonkarahisar Valisi Yıldırım, Afyonkarahisar'ın bulunduğu konum ile ülke çapında önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

Makamların hizmet için olduğunu ifade eden Vali Yıldırım, şunları kaydetti:

"Halkımıza hizmet etmek adına kendi çalışmalarımız ve faaliyetlerimizin yanında bakanlıklar düzeyindeki yatırımları yakından takip etmeliyiz. Belirli bir plan ve program çerçevesinde bakanlıklar ile kurum ve kuruluşlar düzeyinde planlanan, inşaatı devam eden ve yapımı biten yatırımların takipçisi ve destekçisi olacağız. Bizler, bu konuda çok daha titiz davranmalıyız. Hatta ilçe ziyaretlerim sırasında bende bu yatırımları yerinde inceleyeceğim. Yine bu konudaki bütün gelişmelerden de haberdar olmak istiyorum. Tarım alanında, gelir getirici sektörlerde vatandaşlarımıza önayak olmamız gerekmektedir. Bunların yanında baraj, gölet, sulama, ağaçlandırma ve mera ıslahları konularına ağırlık vermeniz gerekmektedir. Bu konuların yanında eğitim, sağlık, tarım, ticaret ve ekonomik anlamda yürütülen çalışmaların en iyi ve sorunsuz bir şekilde yerine getirilmesi için gerekli gayreti göstermelisiniz."

Toplantıda, KÖYDES ve İl Özel İdare yatırımları gibi çalışmalara değinilirken, toplantı gündeminde bulunan asayiş, paralel yapı, uyuşturucu ile mücadele, eğitim gibi diğer konularla ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

Konuşmaların ardından toplantıya katılan kaymakamlar, ilçeleri hakkında bilgiler sundu.

Kaynak: AA / Güncel

Aziz Yıldırım Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title