Haberler

Vali Yerlikaya Mezuniyet Törenine Katıldı

Tekirdağ Anadolu Lisesi'nin 2012-2013 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni,

Vali Ali Yerlikaya'nın katılımı ile gerçekleşti.

Tekirdağ Anadolu Lisesi'nin 2012-2013 eğitim öğretim yılının mezuniyet törene Vali Ali Yerlikaya ve eşi Hatice Nur Yerlikaya, İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz ve eşi Emine Yılmaz, Tekirdağ Anadolu Lisesi Müdürü Cavit Nişancı, Cumhuriyet Savcısı Muammer Özcan, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Okul bahçesinde, yoğun bir katılımla gerçekleşen mezuniyet töreninde 285 öğrenci, mezun olmanın sevincini yaşadı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla ile başlayan törende, ilk olarak Tekirdağ Anadolu Lisesi Müdürü Cavit Nişancı konuştu.

Törende konuşan Vali Ali Yerlikaya; "Bugün burada şehrin Valisi olarak değil, bir öğrenci velisi olarak bulunuyorum. 12 yıllık bir eğitimin ardından, mezuniyet sevinci yaşayan geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın, bu günlere ulaşmasında en büyük emek onların ailelerinin ve öğretmenlerinindir, onlara teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmasında 'marifet iltifata tabidir' diyerek, başta mezun öğrenciler, öğretmenleri ve ailelerini tebrik eden Vali Yerlikaya, "Mezun olan öğrencilerimiz, sizler rüşdünü ispat etmiş, öğrencilerimizsiniz. Gireceğiniz sınavlarda, hangi sonucu alırlarsanız alın, sizler bizim için önemli ve çok değerlisiniz. Zira sizler, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Cumhuriyetimizi emanet ettiği, çağdaş uygarlık seviyesine doğru büyük bir hedef doğrultusunda yol alan ve bu misyonu, çok iyi kavramış pırıl pırıl insanlarsınız. Hangi göreve gelirseniz gelin, görevinizi büyük bir sorumluluk içinde ve layıkıyla yerine getireceğinize yürekten inanıyorum" dedi.

Törende, Okulun Müdür Başyardımcısı Ahmet Poyraz'a, emekliye ayrılması sebebi ile İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler tarafından teşekkür plaketi ve diğer öğretmenlere de başka okullara tayinlerinden dolayı

plaketler verildi.

2012-2013 eğitim yılında, okulu derece ile bitiren okul birincisi Fulya Özge Can, okul ikincisi Beste Tabak ve okul üçüncüsü Berkay Çağdaş'a, başarı belgeleri, Vali Ali Yerlikaya ve protokol tarafından takdim edildi.

İlk üç dereceye giren öğrencilerin belgelerini almasından sonra, okul birincisi Fulya Özge Can, yaş kütüğüne plaket çaktı.

Ayrıca mezun olmaya hak kazanan öğrencilere, sınıf öğretmenleri tarafından plaket takdim edildikten sonra ise mezuniyet programı, dilek balonlarının gökyüzüne salınması ve kep fırlatma seremonisi ile devam etti. Gece sonunda Vali Ali Yerlikaya'nın oğlu Ahmet Yerlikaya ve diğer öğrenciler mezuniyet coşkusunu aileleri ve sevdikleri ile yaşadılar.

Tekirdağ Anadolu Lisesi'nin 23. mezuniyet töreni, verilen konser ile son buldu.

(FA)

09.06.2013 19: 55: 33

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Emine Yılmaz Hatice Nur Tekirdağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title