Haberler

Vali Yazıcıoğlu'nun Oğlu Milletvekili Aday Adayı Oldu

Güncelleme:

Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu işadamı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, AK Parti'den milletvekili aday adaylığını açıkladı.

AK Parti'de aday adaylığı müracaatlarında bugün son gün. Meclis'teki kadın vekil sayısını artırmayı hedefleyen AK Parti'ye dün itibariyle 600 kadın başvurdu.

YAZICIOĞLU'NUN OĞLU DA ADAY

Birçok isim de başvuru için bugünü bekledi. Bugünü bekleyen isimlerin başında ise eski MİT Müsteşarı Hakan Fidan geliyor. Merhum Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Ankara 1. Bölge'den AK Parti milletvekili aday adaylığını açıkladı. AK Parti kulislerinde konuşulan sürpriz isimler arasında, BBP eski Genel Başkanı Yalçın Topçu ile BBP eski Genel Başkan Yardımcısı Nevzat Yanmaz'ın isimleri de aday adaylığı için geçiyor. Anadolu Ajansı eski Genel Müdürü Kemal Öztürk de Sakarya'dan AK Parti aday adaylığı başvurusu yaptı.

ECEVİT'İN KORUMA MÜDÜRÜ

Dikkat çeken bir diğer isim ise Bülent Ecevit'in eski koruma Müdürü Recai Birgün oldu. Birgün, İstanbul 3. Bölgeden adaylık müracaatını yaptı. Aday adaylığını açıklayanlar arasında Fazilet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcılığı, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı ve HAS Parti Genel Başkan Yardımcılığı yapan Erol Erdoğan ile paralel yapı ile mücadelede önemli görev üstlenen Emniyet-Sen üyesi Metin Ergün de yer aldı. 28 Şubat döneminde başörtüsü nedeniyle öğretmenlikten ihraç edilen Fatma Hışıroğlu İstanbul 2. Bölge, ilahiyatçı-sosyolog Erol Erdoğan da İstanbul 1. Bölge'den aday adayı oldu.

AİLE DESTEĞİ

Merhum Yazıcıoğlu'nun oğlu işadamı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, düzenlediği basın toplantısıyla Ankara 1. Bölge'den AK Parti milletvekili aday adaylığını açıkladı. Basın toplantısına Yazıcıoğlu'nun ablaları Necla Yazıcıoğlu (Sağda) ile Rüveyda Yazıcıoğlu Durmaz (Solda) da katıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Yazıcıoğlu Kemal Yazıcıoğlu İstanbul Ak Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (58)

m vatan:

babanın kemikleri sızlamıştır dogrucu bir vali harama bulaşmayan bir vali sana haram lokma yedirmemek icin canından oldu ve sen ruşvetin merkezinden aday oldun yazık ulke icin cabalarken sana cok bir şey ogretememiş

40
10
yanıtYanıtla
MENFAAT KÖREDER:

Babasının itibarına, değerlerine ve hatırasına ihanet eden örneği

31
7
yanıtYanıtla
SARAY LOBİSİ:

BOĞAZDA VİSKİ YUDUMLAYAN MONŞÖRLER. BAKIN BİZ HAZRETİ ÖMER YOLUNDAN GİDENLER OLDUĞUMUZ İÇİN DEVLETİN TEK KURUŞUNU KENDİ ÇIKARIMIZA KULLANMIYORUZ. BEYTÜL MALDIR, BUNCA İNSANIN KUL HAKKINA GİRMEMEYE AZAMİ DİKKAT EDİYORUZ. ERDOĞAN İŞTE HAKİKİ MÜSLÜMANDIR. . . YAŞAYIŞINDA GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE. ORTADOĞUDA MÜSLÜMANLARIN HALİNİ GÖRÜN ERDOĞAN HAKİKİ MÜSLÜMANDIR ORTADOĞUDA ERDOĞAN GELELİ MÜSLÜMANLAR BİRBİRİNE KIRDIRILMADI. ERDOĞAN ASLA BİRİLERİNİN GETİRDİĞİ VATANSIZ HAİN KUKLA PİYON DEĞİLDİ. MİT AMERİKA ADINA ÇALIŞMADI. SIR KÜPÜ OLMA NEDENİ VATANA İHANETİN SIR KÜPÜ OLMASI DEĞİLDİ. ERDOĞAN BÖYLE VATANSEVER BÖYLE MÜSLÜMANDIR

4
33
yanıtYanıtla
kutsal:

bunlar mı dindar. ülkeyi soymak için sıraya geçmişler

33
4
yanıtYanıtla
....mobilWeb@haberler.com:

SÜPER YAKİSİR......

5
29
yanıtYanıtla
ALİ:

YAHU ARKADAŞ BEN ONU BUNU BİLMEM DE. BU ÜLKEDE HIRSIZLARI NE KADAR ÇOK SEVEN VARMIŞ

23
10
yanıtYanıtla
harun:

BU COCUK AKP NE OLDUGUNU BILMIYOR HERHALDE

24
6
yanıtYanıtla
Ruhi SebilmobilWeb@haberler.com:

Yazık, çok yazık. Babası hayatta olsa, kulağını tutup tavana yapıştırıdı.

24
6
yanıtYanıtla
adem kayaz:

babasının kemikleri sızlıyordur. . . . yazıklar olsun be

24
3
yanıtYanıtla
tuzu değil makarnayı bırak:

gelsin gemiler gelsin:D

21
4
yanıtYanıtla
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title