Haberler

Vali Yavuz, Yaralı Polisleri Ziyaret Etti

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : -Muş Valisi Seddar Yavuz'un yaralı özel harekat polisi Muhterem Temel'i ve Muhsin Şen'i evinde ziyaret etmesi Vali Yavuz, yaralı polisleri ziyaret etti Muş Valisi Seddar Yavuz, geçici görevle gittikleri Şırnak'ın Cizre ilçesinde, teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan polisleri ziyaret etti Yavuz: "Bölücü terör örgütü mensupları hak ettikleri cevabı muhakkak güvenlik güçlerinden alacaktır.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

- Muş Valisi Seddar Yavuz'un yaralı özel harekat polisi Muhterem Temel'i ve Muhsin Şen'i evinde ziyaret etmesi

Vali Yavuz, yaralı polisleri ziyaret etti

Muş Valisi Seddar Yavuz, geçici görevle gittikleri Şırnak'ın Cizre ilçesinde, teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan polisleri ziyaret etti

Yavuz:

"Bölücü terör örgütü mensupları hak ettikleri cevabı muhakkak güvenlik güçlerinden alacaktır. Devletimiz bu konuda kararlı ve güçlüdür, en ufak bir tereddüt söz konusu değildir"

Muş Valisi Seddar Yavuz, Cizre'de terör örgütü PKK mensuplarıyla girdikleri çatışmada yaralanan polisleri evlerinde ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamada, eşi Selda Yavuz ve Emniyet Müdürü Ahmet Cemal Çalışkan'la polislere "geçmiş olsun" dileklerini ileten Vali Yavuz, güvenlik güçlerinin ülkenin birliği ve bütünlüğü için büyük çaba gösterdiğini belirtti.

Yavuz, polis memurlarının Muş Emniyet Müdürlüğünden geçici görevle gittikleri Cizre'de hafif yaralandıklarını anımsatarak, şunları kaydetti:

"Mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan güvenlik güçlerimiz, ülkemizin ve milletimizin birliği, kardeşliği için üstün bir vazife bilinciyle çalışmaktadırlar. Zaman zaman bizleri derinden üzen olaylarla da karşılaşmaktayız. Şükürler olsun bu kardeşlerimiz, PKK terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen hain saldırıyı hafif yaralı olarak atlatmışlardır. Bölücü terör örgütü mensupları hak ettikleri cevabı muhakkak güvenlik güçlerinden alacaktır. Devletimiz bu konuda kararlı ve güçlüdür. Bu konuda en ufak bir tereddüt söz konusu değildir."

Açıklamada, her zaman milletin bütünlüğü için çaba gösteren güvenlik güçlerinin yanında olacaklarını vurgulayan Vali Yavuz'un, polislerle bir süre sohbet ettikten sonra evden ayrıldığı ifade edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Selda Yavuz Şırnak Cizre Muş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title