Haberler

Vali Yavuz, Okul İnşaatında İncelemede Bulundu

Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, Aysın Rafet Ataç İlkokulu inşaatını gezdi.

Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, Aysın Rafet Ataç İlkokulu inşaatını gezdi.

Yavuz, beraberindeki Vali Yardımcısı İsmail Özkan ile Hasanbey Mahallesi'ndeki okul inşaatında inceleme yaparak, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut Olgun, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Cemil Bayram, Milli Eğitim Şube Müdürü Cemal Karabulut ve müteahhit firma yetkilisinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bölgede okul ihtiyacının elzem olduğunu belirten Yavuz, eski okulun yanındaki alanda okul binası inşaatı için yer teslimi yapılması ile ciddi mesafe alındığını söyledi.

Yavuz, aynı alanda bulunan eski okul binasının 2009 yılında meydana gelen hasar nedeniyle boşaltıldığını anımsatarak, şöyle devam etti:

"Eski okul binasının nasıl değerlendirileceği, hukuki sürecin tamamlanmasının ardından belirlenecek. Vatandaşlarımızdan gelen talep ve benim düşüncem bu alanın, bitişiğindeki Mesleki Eğitim Merkezi alanı ile otopark olarak değerlendirilmesi yönünde. Bu konuda gerekli çalışmanın yapılması için ilgili birimlere talimat verdim."

Kaynak: AA / Yerel

İsmail Özkan Gümüşhane Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title