Haberler

Vali Yavuz, Kanaat Önderleriyle Bir Araya Geldi

Muş Valisi Seddar Yavuz, kanaat önderleriyle toplantı düzenledi.

Muş Valisi Seddar Yavuz, kanaat önderleriyle toplantı düzenledi.

Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantıda gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Yavuz, göreve geldiği günden bu yana kanaat önderleriyle belirli periyotlarla istişare toplantısı düzenlediklerini söyledi.

Toplantıda ilin sorunlarını, taleplerini ve bunların çözüm önerilerini görüştüklerini ifade eden Yavuz, "Bu maksatla bir danışma ve istişare toplantısını gerçekleştiriyoruz. Bu toplantıda başta terör olayları, bunun yanında kalkınma, eğitim, sağlık gibi devletimizin yapması gereken kamu hizmetleri ve genel anlamda da huzurun konuşulduğu, tartışıldığı ve daha önemlisi de gönül birlikteliğinin sağlandığı bir istişare toplantısı oldu." diye konuştu

Kanaat önderlerinin bölgede etkisinin fazla olduğuna dikkat çeken Yavuz, bu toplantıların bölge için hayırlı olacağına inandığını kaydetti.

Toplantıya AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Belediye Başkanı Feyat Asya, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Şahin ile kanaat önderleri katıldı.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

Kaynak: AA / Güncel

Muş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title