Haberler

Vali Yavuz, Bulanık İlçesini Ziyaret Etti

Muş Valisi Seddar Yavuz, Bulanık ilçesinde vatandaş ve esnafla bir araya geldi.

Muş Valisi Seddar Yavuz, Bulanık ilçesinde vatandaş ve esnafla bir araya geldi.

İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Osman Nuri Çevik, İl Emniyet Müdürü Ahmet Cemal Çalışkan ve diğer kamu kurum amirleriyle Bulanık'a gelen Yavuz, öğretmen, okul idarecileri, STK temsilcileri ve kanaat önderleriyle görüştü.

Ziyaretlerde, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin son 10 yılda büyük ama sessiz bir devrim gerçekleştirdiğini belirten Yavuz, Bulanık ilçesine son yıllarda 52 milyon liralık yatırımın gerçekleştirildiğini anımsattı.

Yavuz, bu tür büyük yatırımların sadece büyük devletlerin başarabileceği bir iş olduğunu vurgulayarak, "Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğiyle, Türkiye büyük bir devlet ve küresel güç olma yolunda emin adımlarla yürüyor. 100 yıl sonra yazılacak kitaplarda ve tarihin altın sayfalarında Türkiye Cumhuriyeti'nin gerçekleştirdiği bu devrim yerini alacaktır" dedi.

Konuşmasında kardeşlik vurgusu yapan Yavuz, şunları söyledi:

"İnsanımızı, hukukumuzu bölmeye çalışan, insanlarımızın canına, malına kasteden hainlere gerekli cevaplar devletimiz tarafından verilmekte ve verilmeye de devam edecektir. Ama biz devlet olarak hiçbir zaman vatandaşımızı ötekileştirmedik ve ötekileştirmeyeceğiz de. Nasıl Eskişehir'de yaşayan birisi bizim için kıymetliyse Muş'ta yaşayan kardeşimiz de bizim için kıymetlidir. Devlet hiçbir zaman etnik köken üzerinden hizmet yapmıyor. Biz böyle bir yaklaşım içerisinde de değiliz."

Kaynak: AA / Yerel

Cemal Çalışkan Bulanık Muş Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

Ahmet:

Bu Ülkenin sizin gibi valilere çok ihtiyacı var Allah yardımcınız olsun saygılar.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title